Jocs en català Nintendo

Mario Kart Wii ja és jugable en català

Sí, els catalans fem coses. Coses que ni les principals companyies del món són capaces de fer, com adaptar els seus jocs a la nostra llengua. És per això que grups com wiicat o Projecte Ce Trencada, entre molts més, són tan importants per a la nostra llengua. Especialment, en el món dels videojocs.

Per celebrar la diada de Sant Jordi, wiicat va fer pública la versió final de la seva traducció de Mario Kart per a Nintendo Wii. @LunaValoaa a Twitter ha estat l’encarregada de traduir els elements del joc. També ha comptat amb l’ajuda de diferents persones per tal de modificar altres elements com el codi i els grafismes.

Si encara no heu tingut l’oportunitat de jugar a Mario Kart Wii, ara és el moment perfecte per descobrir el que us heu perdut. Amb una gran selecció de personatges carismàtics, vehicles personalitzables i circuits plens de desafiaments, Mario Kart Wii us mantindrà enganxats a la pantalla durant hores.

Trobareu els arxius amb tota la informació aquí.