Política de privacitat

Última actualització: 28 d’abril de 2023

Aquesta Política de privadesa descriu les nostres polítiques i procediments sobre la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació quan feu servir el Servei i us informa sobre els vostres drets de privadesa i com us protegeix la llei.

Utilitzem les vostres dades personals per oferir i millorar el Servei. En usar el Servei, accepteu la recollida i l’ús de la informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Aquesta política de privadesa s’ha creat amb l’ajuda del generador de polítiques de privadesa.

Interpretació i definicions

Interpretació

Les paraules de les quals s’escriu la lletra inicial amb majúscula tenen significats definits en les condicions següents. Les definicions següents tindran el mateix significat independentment de si apareixen en singular o en plural.

Definicions

Als efectes d’aquesta Política de privadesa:

Compte significa un compte únic creat perquè pugui accedir al nostre Servei o a parts del nostre Servei.

Afiliat significa una entitat que controla, està controlada per o està sota control comú amb una part, on «control» significa la propietat del 50% o més de les accions, participacions o altres valors amb dret a votar per a l’elecció dels consellers o una altra autoritat de gestió.

Empresa (anomenada «l’Empresa», «nosaltres», «nosaltres» o «el nostre» en aquest Acord) es refereix a Nou Joc.

Les galetes són petits fitxers que un lloc web col·loca al vostre ordinador, dispositiu mòbil o qualsevol altre dispositiu, que contenen els detalls del vostre historial de navegació en aquest lloc web entre els seus múltiples usos.

País fa referència a: Espanya

Dispositiu significa qualsevol dispositiu que pugui accedir al Servei, com ara un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta digital.

Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona identificada o identificable.

El servei fa referència al lloc web.

Proveïdor de serveis significa qualsevol persona física o jurídica que tracti les dades en nom de l’Empresa. Es refereix a empreses de tercers o persones emprades per l’Empresa per facilitar el Servei, per prestar el Servei en nom de l’Empresa, per realitzar serveis relacionats amb el Servei o per ajudar l’Empresa a analitzar com s’utilitza el Servei.

Les dades d’ús es refereixen a les dades recollides automàticament, ja sigui generades per l’ús del Servei o des de la mateixa infraestructura del Servei (per exemple, la durada de la visita d’una pàgina).

El lloc web fa referència a Nou Joc, accessible des de https://noujoc.com/

Vostè vol dir la persona que accedeix o utilitza el Servei, o l’empresa o una altra entitat legal en nom de la qual aquesta persona accedeix o utilitza el Servei, segons correspongui.

Recollida i ús de les vostres dades personals

Tipus de dades recollides

Dades personals

Mentre utilitzeu el nostre servei, podem demanar-vos que ens proporcioneu certa informació d’identificació personal que es pot utilitzar per contactar-vos o identificar-vos. La informació d’identificació personal pot incloure, però no es limita a:

Dades d’ús

Dades d’ús

Les dades d’ús es recullen automàticament quan s’utilitza el Servei.

Les dades d’ús poden incloure informació com ara l’adreça del protocol d’Internet del vostre dispositiu (per exemple, l’adreça IP), el tipus de navegador, la versió del navegador, les pàgines del nostre servei que visiteu, l’hora i la data de la vostra visita, el temps passat en aquestes pàgines, el dispositiu únic. identificadors i altres dades de diagnòstic.

Quan accediu al Servei mitjançant un dispositiu mòbil o mitjançant un dispositiu mòbil, podem recopilar certa informació automàticament, inclòs, entre d’altres, el tipus de dispositiu mòbil que utilitzeu, l’identificador únic del vostre dispositiu mòbil, l’adreça IP del vostre dispositiu mòbil, el vostre mòbil. sistema operatiu, el tipus de navegador d’Internet mòbil que feu servir, identificadors únics del dispositiu i altres dades de diagnòstic.

També podem recopilar informació que el vostre navegador envia cada vegada que visiteu el nostre Servei o quan accediu al Servei mitjançant o mitjançant un dispositiu mòbil.

Tecnologies de seguiment i galetes

Utilitzem galetes i tecnologies de seguiment similars per fer un seguiment de l’activitat al nostre servei i emmagatzemar certa informació. Les tecnologies de seguiment usades són balises, etiquetes i scripts per recopilar i fer un seguiment d’informació i per millorar i analitzar el nostre servei. Les tecnologies que utilitzem poden incloure:

Galetes o galetes del navegador. Una galeta és un petit fitxer col·locat al vostre dispositiu. Pots indicar al teu navegador que rebutgi totes les galetes o que indiqui quan s’està enviant una galeta. Tanmateix, si no accepteu les galetes, és possible que no pugueu utilitzar algunes parts del nostre Servei. A menys que hàgiu ajustat la configuració del vostre navegador perquè rebutgi les galetes, el nostre servei pot fer servir galetes.

Web Beacons. Algunes seccions del nostre Servei i els nostres correus electrònics poden contenir petits fitxers electrònics coneguts com a balises web (també coneguts com a gifs clars, etiquetes de píxels i gifs d’un píxel) que permeten a l’empresa, per exemple, comptar els usuaris que han visitat aquestes pàgines. o va obrir un correu electrònic i altres estadístiques relacionades amb el lloc web (per exemple, registrar la popularitat d’una secció determinada i verificar la integritat del sistema i del servidor).

Les galetes poden ser galetes «persistents» o «de sessió». Les galetes persistents romanen al vostre ordinador personal o dispositiu mòbil quan us desconnecteu, mentre que les galetes de sessió s’eliminen tan bon punt tanqueu el vostre navegador web. Obteniu més informació sobre les galetes a l’article del lloc web de polítiques de privadesa.

Utilitzem galetes de sessió i persistents amb les finalitats que s’indiquen a continuació:

Galetes necessàries/essencials

Tipus: Galetes de sessió

Administrat per: Nosaltres

Finalitat: Aquestes galetes són essencials per oferir-vos serveis disponibles a través del lloc web i per permetre-us utilitzar algunes de les seves característiques. Ajuden a autenticar usuaris i prevenir l’ús fraudulent dels comptes d’usuari. Sense aquestes galetes, els serveis que heu sol·licitat no es poden oferir, i només fem servir aquestes galetes per oferir-vos aquests serveis.

Política de galetes / Avís Acceptació de galetes

Tipus: Galetes persistents

Administrat per: Nosaltres

Finalitat: Aquestes galetes identifiquen si els usuaris han acceptat l’ús de galetes al lloc web.

Galetes de funcionalitat

Tipus: Galetes persistents

Administrat per: Nosaltres

Finalitat: Aquestes galetes ens permeten recordar les eleccions que feu quan utilitzeu el lloc web, com ara recordar les vostres dades d’inici de sessió o la preferència d’idioma. La finalitat d’aquestes galetes és oferir-vos una experiència més personal i evitar que hàgiu de tornar a introduir les vostres preferències cada vegada que feu servir el lloc web.

Per obtenir més informació sobre les galetes que fem servir i les vostres opcions pel que fa a les galetes, visiteu la nostra Política de galetes o la secció de galetes de la nostra Política de privadesa.

Ús de les vostres dades personals

L’Empresa pot utilitzar les dades personals per a les finalitats següents:

Per proporcionar i mantenir el nostre Servei , inclòs per supervisar l’ús del nostre Servei.

Per contactar amb vostè: Per contactar amb vostè per correu electrònic, trucades telefòniques, SMS o altres formes equivalents de comunicació electrònica, com ara les notificacions push d’una aplicació mòbil sobre actualitzacions o comunicacions informatives relacionades amb les funcionalitats, productes o serveis contractats, incloses les actualitzacions de seguretat, quan sigui necessari o raonable per a la seva implementació.

Per gestionar les vostres sol·licituds: per atendre i gestionar les vostres sol·licituds.

Per a altres finalitats: podem utilitzar la vostra informació per a altres finalitats, com ara anàlisi de dades, identificar tendències d’ús, determinar l’eficàcia de les nostres campanyes promocionals i avaluar i millorar el nostre Servei, productes, serveis, màrqueting i la vostra experiència.

Elimina les teves dades personals

Teniu dret a eliminar o sol·licitar que us ajudem a eliminar les dades personals que hem recopilat sobre vosaltres.

El nostre Servei pot donar-vos la possibilitat d’esborrar certa informació sobre vosaltres des del Servei.

Podeu actualitzar, modificar o suprimir la vostra informació en qualsevol moment iniciant la sessió al vostre compte, si en teniu un, i visitant la secció de configuració del compte que us permet gestionar la vostra informació personal. També podeu contactar amb nosaltres per sol·licitar accés, correcció o supressió de qualsevol informació personal que ens hàgiu proporcionat.

Tingueu en compte, però, que és possible que hàgim de conservar certa informació quan tinguem una obligació legal o una base legal per fer-ho.

Revelació de les vostres dades personals

Aplicació de la llei

En determinades circumstàncies, l’Empresa pot ser obligada a revelar les vostres dades personals si així ho requereix la llei o en resposta a sol·licituds vàlides de les autoritats públiques (per exemple, un tribunal o una agència governamental).

Altres requisits legals

L’Empresa pot revelar les vostres dades personals amb la creença de bona fe que aquesta acció és necessària per:

  • Complir amb una obligació legal
  • Protegir i defensar els drets o la propietat de l’Empresa
  • Prevenir o investigar possibles infraccions en relació amb el Servei
  • Protegir la seguretat personal dels Usuaris del Servei o del públic
  • Protegir-se de la responsabilitat legal

Seguretat de les seves dades personals

La seguretat de les vostres dades personals és important per a nosaltres, però recordeu que cap mètode de transmissió per Internet o mètode d’emmagatzematge electrònic és 100% segur. Tot i que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir les vostres dades personals, no podem garantir-ne la seguretat absoluta.

El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no operem per nosaltres. Si feu clic a l’enllaç d’un tercer, se us dirigirà al lloc d’aquest tercer. Us recomanem fermament que reviseu la Política de privadesa de cada lloc que visiteu.

No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Canvis a aquesta Política de privadesa

És possible que actualitzem la nostra Política de privadesa de tant en tant. Us notificarem qualsevol canvi mitjançant la publicació de la nova Política de privadesa en aquesta pàgina.

T’informarem per correu electrònic o amb un avís destacat al nostre servei, abans que el canvi entri en vigor i actualitzarem la data d’«Última actualització» a la part superior d’aquesta Política de privadesa.

Us recomanem que reviseu aquesta Política de privadesa periòdicament per a qualsevol canvi. Els canvis a aquesta Política de privadesa són efectius quan es publiquen en aquesta pàgina.