Nintendo

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer gratis per temps limitat

Els fans de la música i la lluita estan d’enhorabona, ja que Nintendo ha anunciat que Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer serà el pròxim joc gratuït per als usuaris de Nintendo Switch Online. A partir d’avui i fins al 7 de maig, els usuaris de Nintendo Switch Online poden descarregar el joc sense cost addicional.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer és un joc d’acció-aventura que combina la jugabilitat del clàssic joc Crypt of the NecroDancer amb el món de The Legend of Zelda. El joc ofereix una experiència única i emocionant, ja que els jugadors han de moure’s al ritme de la música per vèncer els enemics i completar els diferents nivells.

El joc inclou personatges icònics de The Legend of Zelda, com Link i Zelda, així com nous personatges exclusius de Cadence of Hyrule. Els jugadors hauran de superar diferents desafiaments, recollir objectes i derrotar els malvats per avançar en la història.

Si ets un usuari de Nintendo Switch Online, no et pots perdre aquesta oportunitat de jugar Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer de forma gratuïta. Descarrega’l i gaudeix d’aquesta joia abans del llançament de Tears of the Kingdom.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content