Nintendo

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer gratis per temps limitat

Els fans de la música i la lluita estan d’enhorabona, ja que Nintendo ha anunciat que Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer serà el pròxim joc gratuït per als usuaris de Nintendo Switch Online. A partir d’avui i fins al 7 de maig, els usuaris de Nintendo Switch Online poden descarregar el joc sense cost addicional.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer és un joc d’acció-aventura que combina la jugabilitat del clàssic joc Crypt of the NecroDancer amb el món de The Legend of Zelda. El joc ofereix una experiència única i emocionant, ja que els jugadors han de moure’s al ritme de la música per vèncer els enemics i completar els diferents nivells.

El joc inclou personatges icònics de The Legend of Zelda, com Link i Zelda, així com nous personatges exclusius de Cadence of Hyrule. Els jugadors hauran de superar diferents desafiaments, recollir objectes i derrotar els malvats per avançar en la història.

Si ets un usuari de Nintendo Switch Online, no et pots perdre aquesta oportunitat de jugar Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer de forma gratuïta. Descarrega’l i gaudeix d’aquesta joia abans del llançament de Tears of the Kingdom.