Ordinador Xbox

Xbox presenta noves actualitzacions i funcionalitats

L’equip de Xbox ofereix actualitzacions i funcionalitats per millorar l’experiència de joc a partir dels comentaris dels usuaris. La darrera actualització mensual, que es desplegarà aquesta setmana, inclou la possibilitat de veure els noms de jugador (gamertags) de Xbox dels amics de Discord, millores en les opcions de classificació i filtratge a la Microsoft Store, una actualització del firmware del comandament Wireless i molt més.

Integració amb Discord

La integració de Discord ara permet als usuaris unir-se als canals de veu dels servidors de Discord directament des de les consoles. Els usuaris poden veure els noms de jugador (gamertags) de Xbox dels seus amics de Discord mentre estan connectats amb Discord Voice, facilitant l’afegiment mutu com a amics de Xbox i l’enviament d’invitacions per a jocs.

Noves opcions a Xbox.com

La cerca de nous jocs i entreteniment és ara més senzilla gràcies a les opcions millorades de classificació i filtratge a la Microsoft Store de Xbox.com. Els usuaris poden explorar pàgines basades en preu, subscripcions, idiomes compatibles i funcions d’accessibilitat per trobar jocs que s’ajustin a les seves preferències.

Millores en els comandaments

S’està desplegant una actualització del firmware del comandament Xbox Wireless per maximitzar les capacitats i compatibilitat. L’actualització inclou correccions d’errors per evitar el consum excessiu de bateria amb bateries internes, com els dels models Elite Series 2 i Adaptive, així com la solució de desconnexions quan s’utilitzen auriculars amb determinades configuracions.

Canvis en les missions de Game Pass

Les missions de Game Pass, ara es poden trobar a la nova pestanya de Recompenses dels perfils dels usuaris. Així doncs, els punts guanyats es poden canviar per targetes regal de i usar-los per a diversos continguts digitals.

L’equip valora els comentaris dels usuaris i anima els jugadors a ajudar a configurar el futur de Xbox descarregant l’aplicació «Xbox Insider Hub». Això permet als usuaris accedir a noves funcionalitats i donar el seu parer per millorar l’experiència de joc.