Jocs en català Ordinador

Dome Keeper estrena la seva traducció al català gràcies a Projecte Ce Trencada

Dome Keeper estrena la seva traducció al català gràcies a Projecte Ce Trencada

El popular videojoc Dome Keeper ha estrenat la seva traducció al català. Aquesta feina ha estat possible gràcies als esforços de Projecte Ce Trencada, un equip de traductors catalans apassionats per portar el seu idioma als videojocs.

El Projecte Ce Trencada ha treballat incansablement per adaptar el contingut del joc i els seus DLC a la llengua catalana, permetent així que els jugadors catalanoparlants puguin gaudir de Dome Keeper en la seva llengua materna.

Els desenvolupadors de Dome Keeper han expressat el seu agraïment al Projecte Ce Trencada per la seva dedicació i esforços en aquesta tasca. A més, han destacat la importància de la diversitat lingüística en el món dels videojocs i com aquesta traducció contribueix a enriquir l’experiència dels jugadors.

Amb aquesta nova traducció, Dome Keeper se suma a la creixent llista de videojocs que ofereixen suport en català, demostrant la importància de la llengua en el panorama dels videojocs. Des del Projecte Ce Trencada, esperen continuar treballant en altres projectes similars per a continuar fomentant la presència del català en el món dels videojocs.

Per a més informació sobre el Projecte Ce Trencada i les seves iniciatives, podeu seguir-los a través del seu compte de Twitter o posar-vos en contacte amb ells per a conèixer més detalls sobre el procés de traducció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.