Ordinador PlayStation Xbox

Capcom presenta novetats de Dragon’s Dogma 2

Capcom ha revelat nous detalls de jugabilitat per al molt esperat ARPG, Dragon’s Dogma 2. Durant la recent exhibició de Capcom, el director Hideaki Itsuno ha ofert una visió més profunda del combat, les Pawns i els sistemes de jugabilitat que els jugadors poden esperar en el proper joc.

Un dels aspectes clau destacats és la importància de les vocacions per donar forma als estils de combat dels jugadors. Depenent de la vocació triada, els jugadors poden empunyar espases per a enfrontaments de prop o utilitzar la màgia per a llançar poderosos encanteris. Els escenaris de combat dinàmics es veuen enriquits per elements com el terreny i els enemics variats, afegint una capa de profunditat estratègica a la jugabilitat.

Fent la seva reaparició del Dragon’s Dogma original, les «Pawns» controlades per la IA tornen a acompanyar els jugadors al llarg del seu viatge. Els jugadors poden formar un grup de fins a quatre personatges, personalitzant no només el seu propi personatge, conegut com l’Arisen, sinó també la seva Pawn principal. A més, els jugadors poden reclutar Pawns d’altres jugadors per aprofitar les seves habilitats i coneixements. Les experiències i interaccions que tinguin les Pawns determinaran el seu comportament, fent-les companys valuosos pels jugadors.

Altres detalls de Dragon’s Dogma 2

Dragon’s Dogma 2 aprofita la potència del motor RE per crear un mapa del món aproximadament quatre vegades més gran que el seu predecessor. Aquest món expansiu està densament poblant d’enemics, esdeveniments i llocs representats amb la tecnologia gràfica més recent. La física immersiva i la IA dels personatges donen vida a les Pawns, els monstres i els NPC, millorant l’experiència de jugabilitat en general. Les Pawns guien de forma orgànica els jugadors a nous llocs, cooperen de manera dinàmica durant les batalles i fins i tot reaccionen a moments especials, com celebrar victòries ajustades amb palmes. Els monstres del joc, tant coneguts com nous, animen els jugadors a idear diverses estratègies per aconseguir el triomf en el combat o trobar maneres d’evitar-lo del tot. Els NPC també juguen un paper crucial, establint relacions intrincades amb l’Arisen i creant moments narratius complexos. Personatges com Ulrika, una hàbil arquera amb una connexió profunda amb l’Arisen, i Nadinia, aporten profunditat i complexitat a la història del joc.

El joc està actualment en desenvolupament per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, oferint un món immersiu i expansiu perquè els jugadors ho explorin i el conquereixin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.