Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada porta Indiana Jones a la comunitat catalana

Projecte Ce Trencada, conegut per les seves traduccions de videojocs a la llengua catalana, ha aconseguit un altre gran èxit amb la seva última traducció: Indiana Jones i l’última croada, el clàssic videojoc de LucasArts.

Aquesta aventura gràfica, que es va llançar originalment el 1989, és una joia de la història dels videojocs que ara es pot gaudir en català. El joc segueix les aventures de l’arqueòleg més famós del món, Indiana Jones, mentre busca el Sant Grial.

La traducció de Projecte Ce Trencada és meticulosa i respectuosa amb l’obra original. Han aconseguit capturar l’humor i l’encant del joc, així com la seva trama complexa i els seus personatges memorables. A més, han fet un gran esforç per mantenir l’atmosfera única del joc, que combina l’acció, l’aventura i el misteri de la manera més encertada.

La traducció al català d’Indiana Jones i l’última croada és una gran notícia per a la comunitat de jugadors. No només ofereix l’oportunitat de gaudir d’aquest clàssic en la nostra llengua, sinó que també demostra el compromís de Projecte Ce Trencada amb la promoció de la diversitat lingüística en el món dels videojocs.

Enhorabona a Projecte Ce Trencada per aquesta gran realització! Estem impacients per veure quin serà el seu pròxim projecte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.