Ordinador PlayStation Xbox

Lies of P comparteix nous detalls durant el Summer Game Fest

Fireshine Games i NEOWIZ han anunciat el llançament d’una Edició Deluxe física per al molt esperat joc del tipus soulslike, Lies of P. El joc estarà disponible el 19 de setembre de 2023 per a PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One. Les reserves per a l’Edició Deluxe ja estan obertes i inclouen una còpia física del joc en una caixa exclusiva inspirada en un tomo, un SteelBook d’edició limitada, un llibre d’art en tapa dura i contingut digital extra com la banda sonora original i un vestit i màscara únics per al joc.

També es llançarà una edició física estàndard el 19 de setembre. Els fans que facin la reserva de qualsevol de les dues edicions rebran el vestit extra «Mischievous Puppet’s Set» per al joc. A més, una demo de Lies of P ja està disponible per a la descàrrega, oferint als jugadors una mostra dels dos primers capítols, enfrontaments amb bosses, presentacions dels personatges clau i exploració de l’àrea principal del joc, l’Hotel Krat. La demo permet fer-se una idea del contingut del joc, però només rascant la superfície del que els jugadors podran esperar en el llançament complet.

Lies of P és una reimaginació fosca de la història intemporal de Pinotxo, amb uns visuals impactants inspirats en l’època de la Belle Époque. Els jugadors assumeixen el paper de P, una marioneta en una recerca implacable per trobar en Geppetto i convertir-se en humà, mentre naveguen per la ciutat caiguda de Krat. El joc ofereix missions generades de manera procedimental, múltiples finals influïts per les eleccions del jugador, un sistema de combat de melé precís que recorda als jocs del tipus Souls, un sistema de creació d’armes per a fer combinacions úniques i el sistema de habilitats «P-Organ» que permet als jugadors modificar el cos de P per obtenir noves habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.