Jocs en català Ordinador

El clàssic Maniac Mansion estrena traducció al català

El col·lectiu Projecte Ce Trencada, dedicat a la traducció de videojocs al català, acaba de publicar la versió en la nostra llengua d’un clàssic dels anys 80: Maniac Mansion.

Maniac Mansion, creat originalment per Lucasfilm Games el 1987, és considerat un dels primers jocs d’aventura gràfica d’apuntar i clicar. La història gira al voltant d’un grup de joves que entren en una mansió habitada per una família de científics per tal de rescatar la xicota d’un d’ells.

El joc destaca pels seus intricats puzles, el seu humor negre i la possibilitat d’escollir entre diferents personatges jugables, cosa que dona lloc a múltiples finals possibles. Tot això el converteix en una petita joia del gènere que ha esdevingut un títol de culte per a molts jugadors.

Amb aquesta traducció, Projecte Ce Trencada continua amb la seva tasca de donar visibilitat al català en l’àmbit dels videojocs. L’organització sense ànim de lucre ja ha publicat en els darrers anys versions en català de jocs tan coneguts com El secret de Monkey Island o Indiana Jones i l’última croada.

La versió catalana de Maniac Mansion es pot descarregar gratuïtament des del lloc web de Projecte Ce Trencada. Els responsables animen els jugadors a provar-la i a donar el seu feedback per continuar millorant les traduccions futures.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content