PlayStation

PlayStation Plus revela la selecció d’octubre: The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 i Weird West

Els membres de PlayStation Plus tindran una agradable sorpresa aquest octubre amb l’anunci de la selecció de jocs mensuals. La selecció inclou The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 i Weird West, tots disponibles des del dimarts 3 d’octubre fins al dilluns 6 de novembre.

The Callisto Protocol, un joc de supervivència d’horror narratiu en tercera persona, transporta els jugadors 300 anys al futur. Els jugadors assumeixen el paper de Jacob Lee, un presoner a la presó de Black Iron a la lluna de Júpiter, Callisto. A mesura que els presoners es transformen en criatures monstruoses, els jugadors hauran de navegar enmig del caos, lluitant per la seva supervivència mentre descobreixen els obscurs secrets de Callisto.

Farming Simulator 22 ofereix als jugadors l’oportunitat de posar-se a la pell d’un agricultor modern. Amb tres entorns americans i europeus diferents, els jugadors poden centrar-se en l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura. El joc inclou més de 400 màquines i eines de marques agrícoles reals i introdueix cicles estacionals, afegint una nova capa a la jugabilitat.

Weird West, un RPG d’acció isomètric, presenta una reimaginació fosca del Salvatge Oest amb elements de fantasia. El joc ofereix un món simulat en forma de caixa de sorra on els personatges, les faccions i els llocs reaccionen a les decisions del jugador. Els jugadors navegaran a través de les històries d’origen de diferents personatges, cadascun amb les seves pròpies regles i motivacions, fins a arribar a un capítol final convergent.

Aquests jocs ofereixen una àmplia gamma d’experiències, des de l’horror de supervivència fins a la simulació agrícola, assegurant que els membres de PlayStation Plus tinguin molt a què esperar aquest octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.