Ordinador PlayStation Xbox

The Talos Principle 2 confirma data de llançament: 2 de novembre

Croteam i Devolver Digital han anunciat el llançament de The Talos Principle 2, la tan esperada seqüela del joc de puzles del 2014. El joc estarà disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X a partir del 2 de novembre, amb un preu de 28,99 euros. Els usuaris de Steam poden aprofitar un descompte del 10% en la reserva anticipada fins a la data de llançament. A més, el joc original i el seu DLC Road to Gehenna tenen actualment un descompte del 90% a Steam fins al 3 d’octubre. Els jugadors de consola podran reservar el joc a principis d’octubre.

The Talos Principle 2 amplia el seu predecessor amb una sèrie de puzles fascinants, noves mecàniques, una trama més profunda, més secrets amagats i el món més gran i peculiar mai creat per Croteam. Ambientat en un futur on la humanitat ha desaparegut fa temps, els jugadors s’embarcaran en una missió per explorar una megaestructura misteriosa, enfrontant-se a preguntes existencials, al conflicte entre la fe i la raó i a la por de repetir errors passats.

El joc inclourà puzles coneguts juntament amb nous elements de jugabilitat com la transferència mental i la manipulació de la gravetat. Amb una narrativa centrada en els personatges que ofereix diversos finals, els jugadors podran submergir-se en una sèrie d’entorns estranys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.