Ordinador PlayStation Xbox

The Talos Principle 2 confirma data de llançament: 2 de novembre

Croteam i Devolver Digital han anunciat el llançament de The Talos Principle 2, la tan esperada seqüela del joc de puzles del 2014. El joc estarà disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X a partir del 2 de novembre, amb un preu de 28,99 euros. Els usuaris de Steam poden aprofitar un descompte del 10% en la reserva anticipada fins a la data de llançament. A més, el joc original i el seu DLC Road to Gehenna tenen actualment un descompte del 90% a Steam fins al 3 d’octubre. Els jugadors de consola podran reservar el joc a principis d’octubre.

The Talos Principle 2 amplia el seu predecessor amb una sèrie de puzles fascinants, noves mecàniques, una trama més profunda, més secrets amagats i el món més gran i peculiar mai creat per Croteam. Ambientat en un futur on la humanitat ha desaparegut fa temps, els jugadors s’embarcaran en una missió per explorar una megaestructura misteriosa, enfrontant-se a preguntes existencials, al conflicte entre la fe i la raó i a la por de repetir errors passats.

El joc inclourà puzles coneguts juntament amb nous elements de jugabilitat com la transferència mental i la manipulació de la gravetat. Amb una narrativa centrada en els personatges que ofereix diversos finals, els jugadors podran submergir-se en una sèrie d’entorns estranys.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content