Jocs en català Nintendo

EarthBound, el joc de rol més únic de Nintendo, rep una traducció al català

EarthBound, el joc de rol més únic de Nintendo, rep una traducció al català

El Projecte Ce Trencada ha publicat la traducció comunitària de EarthBound, el clàssic joc de rol de la Super Nintendo Entertainment System (SNES). Aquesta iniciativa ha permès als aficionats catalanoparlants gaudir d’aquesta obra mestra dels videojocs en la seva llengua.

EarthBound, conegut al Japó com a Mother 2, és un joc de rol que es va llançar originalment el 1994. El joc es destaca per la seva trama, els seus personatges memorables i el seu humor peculiar. Tot i que no va tenir un gran èxit comercial en el seu llançament, amb el temps s’ha convertit en un títol de culte entre els aficionats als videojocs.

El Projecte Ce Trencada és un grup sense ànim de lucre que busca traduir videojocs a la llengua catalana. Amb la traducció de EarthBound, han aconseguit un gran pas cap a la seva meta de fer que més jocs siguin accessibles per a la comunitat de parlants de català.

La traducció comunitària de EarthBound és un exemple de com els esforços col·lectius poden superar les barreres lingüístiques en el món dels videojocs. Aquesta notícia segurament alegrarà a molts aficionats als videojocs de parla catalana que ara podran gaudir d’aquest clàssic en la seva llengua.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.