Ressenyes

Impressions – The Legend of Steel Empire

Combats aeris entre núvols i vapor

The Legend of Steel Empire ofereix un viatge a través de la història dels videojocs, revitalitzant l’esperit d’un clàssic de SEGA Genesis per a les audiències modernes. Ambientada en el context d’un món steampunk inspirat en els universos imaginatius de Studio Ghibli, entre altres, el joc convida els jugadors a un segle XIX alternatiu on la guerra industrialitzada dona forma al curs de les nacions.

Al comandament d’una aeronau o d’un zepelí, els jugadors assumeixen el paper d’un pilot de la república de Silverhead, encomanat amb la missió de frustrar els plans de l’imperi Motorhead. A través de set missions, cadascuna més desafiadora que l’anterior, els jugadors viatjaran per paisatges diversos plens d’adversaris mecanitzats i màquines de guerra. Des de ciutats fins al cel obert, cada entorn està representat amb meticulositat, submergint els jugadors en un món on gegants màquines d’acer combaten entre núvols, vapor i fum.

La jugabilitat, arrelada en els clàssics jocs “shoot em up”, ofereix una combinació satisfactòria d’accessibilitat i profunditat. Amb l’opció de triar entre diferents vehicles, els jugadors emprendran incursions, disparant onades de foc sobre els enemics. El sistema d’increment de potència, simbolitzat per la recollida d’icones ‘P’, serveix com a pedra angular de la progressió, augmentant l’arsenal del jugador. Ja sigui llançant destrucció sobre els enemics des de lluny o enfrontant-se en combats de curta distància, el joc ofereix diferents possibilitats estratègiques, satisfent a tota mena de jugadors.

La presentació combina de manera impecable l’encant dels sprites amb millores modernes. Des dels dissenys d’enemics detallats, fins als efectes d’il·luminació dinàmics, cada aspecte del disseny visual del joc irradia atenció als detalls. Tot i que les inconsistències ocasionals en l’equilibri de l’àudio es desvien de l’experiència global, la banda sonora i el disseny de so transporten els jugadors a un món on el soroll dels engranatges i dels motors ressonen al camp de batalla.

Conclusions

Més enllà del seu poder mecànic, The Legend of Steel Empire ressona com una celebració de la rica herència dels videojocs. La seva captivadora estètica steampunk i la jugabilitat atractiva ret homenatge a l’edat d’or dels jocs arcade, convidant els jugadors a emprendre un viatge a través d’un món on l’acer i el vapor son el pa de cada dia. Experimentat en solitari o amb amics, es presenta com un testimoni de les experiències clàssiques dels jocs arcade.

The Legend of Steel Empire

The Legend of Steel Empire ofereix una experiència “shoot em up” en un entorn steampunk ric en detalls. Amb mecàniques clàssiques, el joc convida els jugadors a un viatge a través d’un món on l’acer i el vapor dominen els cels. Malgrat algunes petites imperfeccions tècniques, ofereix una oportunitat perfecta per als aficionats per redescobrir aquest clàssic de SEGA Genesis.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

The Legend of Steel Empire ofereix una experiència “shoot em up” en un entorn steampunk ric en detalls. Amb mecàniques clàssiques, el joc convida els jugadors a un viatge a través d’un món on l’acer i el vapor dominen els cels. Malgrat algunes petites imperfeccions tècniques, ofereix una oportunitat perfecta per als aficionats per redescobrir aquest clàssic de SEGA Genesis.

3.8

Còpia del joc proporcionada per ININ Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per