Nintendo

Goliath Depot arribarà a Switch el 30 de maig

Goliath Depot, una experiència nostàlgica inspirada en l’època daurada de les recreatives, arribarà a Nintendo Switch el 30 de maig. Desenvolupat per Vidvad Games, aquest títol promet transportar els jugadors a l’època dels anys 80 amb la seva jugabilitat 2D i estètica retro.

En aquesta aventura arcade, els jugadors han de tancar totes les portes. Amb 40 nivells, Goliath Depot ofereix un desafiament tant per a jugadors casuals com per a experimentats. La premissa del joc és senzilla, però addictiva: empeny enemics, navega obstacles i corre a través de cada nivell per aixecar la maledicció del Goliath Depot.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.