Ordinador PlayStation Xbox

Dragon Ball: Sparking! Zero mostra nous personatges

Dragon Ball: Sparking! Zero mostra nous personatges

Un nou tràiler de Dragon Ball: Sparking! Zero mostra una varietat de lluitadors i els seus estils de combat únics. Aquest joc és la primera entrega de la franquícia Budokai Tenkaichi en més de 15 anys i està desenvolupat per Spike Chunsoft, el desenvolupador original de la sèrie.

El tràiler destaca batalles entre personatges que utilitzen espases, com ara Dabura, Super Vegito, Goku Black, Super Saiyan Rosé i Yajirobai, contra aquells coneguts per atacs de punys poderosos com Spopovich, Goku (Super), Ultra Instinct -Sign-, Ribrianne, Roasie i Anilaza.

Dragon Ball: Sparking! Zero està previst que es llanci el 11 d’octubre de 2024 per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.