Ordinador

Super Farming Boy estarà disponible en el Steam Next Fest

Super Farming Boy estarà disponible en el Steam Next Fest

El simulador de granja Super Farming Boy, desenvolupat per Lemonchili Soft i publicat per Renxo Europe, participarà en el pròxim Steam Next Fest que se celebrarà del 10 al 17 de juny. El joc combina elements de simulació de granja, gestió, trencaclosques i ritme. El joc està programat per arribar a Steam Early Access i Epic Games Store en el segon trimestre de 2025, amb plans per llançar-se posteriorment a Xbox, PlayStation, Nintendo, Android i iOS.

A Super Farming Boy, els jugadors assumeixen el paper de Super, qui ha de rescatar la seva mare i amics capturats per l’antagonista Korpo. Korpo ha obligat Super a treballar a les seves pròpies terres, retenint tots els guanys. Els jugadors han de superar diversos desafiaments per reunir suficients recursos i alliberar-los.

Característiques del joc

  • Habilitats de superheroi: Super pot caminar, córrer, volar i transformar-se en diverses eines com una pala, regadora, destral o martell.
  • Reaccions en cadena i combos: Els jugadors poden optimitzar la seva granja mitjançant reaccions en cadena que permeten collir eficientment.
  • Desbloqueig i millora d’eines: Les eines i poders es presenten en forma de naips de superherois retro que es poden col·leccionar i millorar.
  • Estacions variades: El joc inclou estacions com Primavera, Winteria, Volcànica, Radioactiva, Submarina i Timewarp (les dues últimes pròximes a llançar-se).
  • Ajudants “idle”: Els jugadors poden rescatar mascotes que automatitzen tasques de la granja.
  • Sense gestió d’inventari: Totes les llavors i ajudants són criatures que segueixen al jugador, eliminant la necessitat de gestionar un inventari.
  • Personalització: Els jugadors poden personalitzar la seva llar amb diversos objectes.
  • Combats contra caps: Utilitzant poders de combo i reaccions en cadena, els jugadors han de defensar la seva granja contra criatures i caps estacionals.
  • Mushroom Powerups: El joc ofereix powerups que proporcionen efectes instantanis com canvis en el clima o transformacions en eines.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.