Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Aeterna Noctis rebrà un DLC gratuït i més novetats

Aeterna Noctis amplia el seu univers amb el llançament gratuït de l’expansió «Fossa dels Condemnats». El pròxim 22 de maig, els jugadors de totes les plataformes podran gaudir de dues noves àrees de joc, enfrontar-se a enemics inèdits i ampliar el seu repertori de gemmes. A més, l’expansió gratuïta també incorpora una nova funció multijugador amb joc creuat, amb proves cronometrades per competir amb altres jugadors d’arreu el món.

I això no és tot, perquè al setembre arribarà la preqüela del joc, Summum Aeterna, amb la seva versió 1.0. Per a més informació, visiteu la pàgina de Steam del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.