Nintendo Ordinador PlayStation

Meridiem Games publicarà edicions físiques de The Many Pieces of Mr. Coo

Meridiem Games ha anunciat el llançament de The Many Pieces of Mr. Coo, un joc d’aventures per a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC, el 7 de setembre de 2023.

El joc, desenvolupat per Nacho Rodriguez amb el suport del programa PlayStation Talents, ofereix als jugadors l’oportunitat de guiar el protagonista Mr. Coo a través d’un món surrealista, ple de personatges estranys i situacions esbojarrades. Meridiem Games també llançarà dues edicions especials per a PlayStation 5 i Nintendo Switch.

L’edició «Fantabulous» inclou un clauer del personatge Mr. Coo, mentre que l’edició «Coollector» ofereix un llibre de pàgines animades amb dues històries exclusives, una aquarel·la, un trencaclosques, un llibre d’art que mostra el procés creatiu, i un senzill de vinil amb la música del joc. L’edició «Coollector» està limitada a 1000 unitats per als territoris europeus. Més informació a la pàgina web oficial.