Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

La companyia iam8bit ha anunciat la seva última col·laboració amb Nintendo, Illumination i Universal Pictures per a portar als fans la increïble banda sonora de la pel·lícula The Super Mario Bros. en formats físics especials. Aquesta banda sonora, disponible digitalment a partir del 7 d’abril, estarà disponible en tres formats diferents: vinil, CD i casset.

La sèrie de jocs de Super Mario i la seva música icònica s’han convertit en una part fonamental del cànon de la cultura popular, i la col·laboració del compositor de Nintendo Koji Kondo amb Brian Tyler ha donat lloc a una banda sonora màgica que és un homenatge a l’era de 8 bits i més enllà.

Els fans no voldran perdre l’oportunitat de fer la precomanda de la banda sonora, ja que iam8bit ha posat molta cura en tots els detalls, des dels envasos dels discos fins a les imatges exclusives de Mario. La versió en vinil de la banda sonora estarà disponible en dos colors diferents, mentre que la versió en CD (19,99 dòlars) inclou la banda sonora completa en 2 discs en un embalatge prèmium de quatre panells.

Per als amants dels formats retro, la versió en casset conté la banda sonora completa de la pel·lícula en una cinta, en colors aleatoris de vermell o verd. A més, els fans poden precomprar un single de 7 polzades que presenta la balada de piano de Bowser «Peaches» i la cançó clàssica «Mario Brothers Rap». Tots els productes estaran disponibles per a la precomanda a partir d’ara al lloc web d’iam8bit i s’espera que s’enviïn al tercer trimestre de 2023.

Podeu trobar els productes aquí.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content