Nintendo Ordinador

Camper Van: Make it Home es finança a Kickstarter en menys de 16 hores

La desenvolupadora amb seu a Madrid, Malapata Studio, ha assolit el seu objectiu de finançament de Kickstarter de 15.000 € per al seu proper joc, Camper Van: Make it Home, en poc menys de 16 hores. Actualment, la campanya ha recaptat més de 27.000 euros, i encara queden 25 dies de campanya.

El joc ja ha atret més de 1.200 seguidors a Kickstarter abans del seu llançament, amb diversos paquets de recompenses disponibles per als mecenes. Camper Van: Make it Home és un joc relaxant d’aventura on els jugadors poden muntar la seva pròpia furgoneta i emprendre un viatge de descoberta personal. Els jugadors poden crear un espai personalitzat per emmagatzemar i ordenar totes les seves pertinences, mentre exploren la història del protagonista.

La campanya de Kickstarter del joc inclou l’objectiu d’una versió de Nintendo Switch, una furgoneta personalitzable i un mode creatiu, entre d’altres. El joc està previst que s’estreni el 2024 per a PC, a Steam, plataformes mòbils a l’App Store, Galaxy Store, App Gallery i Amazon Store, així com a Nintendo Switch.

El Kickstarter de Camper Van: Make it Home promet oferir valor als jugadors, amb marxandatge fet a mà. Els paquets de recompensa del joc inclouen àlbums de viatge brodats a mà, estores exclusives amb dissenys del joc, i l’oportunitat de nomenar personatges del joc com el gat, la iguana i la furgoneta. Inspirat en l’experiència acollidora de jocs com Unpacking, Camper Van: Make it Home segur que serà un èxit entre els jugadors amants de l’aventura i el relax.

Podeu trobar la campanya de Kickstarter aquí.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content