Nintendo Ordinador

Camper Van: Make it Home es finança a Kickstarter en menys de 16 hores

La desenvolupadora amb seu a Madrid, Malapata Studio, ha assolit el seu objectiu de finançament de Kickstarter de 15.000 € per al seu proper joc, Camper Van: Make it Home, en poc menys de 16 hores. Actualment, la campanya ha recaptat més de 27.000 euros, i encara queden 25 dies de campanya.

El joc ja ha atret més de 1.200 seguidors a Kickstarter abans del seu llançament, amb diversos paquets de recompenses disponibles per als mecenes. Camper Van: Make it Home és un joc relaxant d’aventura on els jugadors poden muntar la seva pròpia furgoneta i emprendre un viatge de descoberta personal. Els jugadors poden crear un espai personalitzat per emmagatzemar i ordenar totes les seves pertinences, mentre exploren la història del protagonista.

La campanya de Kickstarter del joc inclou l’objectiu d’una versió de Nintendo Switch, una furgoneta personalitzable i un mode creatiu, entre d’altres. El joc està previst que s’estreni el 2024 per a PC, a Steam, plataformes mòbils a l’App Store, Galaxy Store, App Gallery i Amazon Store, així com a Nintendo Switch.

El Kickstarter de Camper Van: Make it Home promet oferir valor als jugadors, amb marxandatge fet a mà. Els paquets de recompensa del joc inclouen àlbums de viatge brodats a mà, estores exclusives amb dissenys del joc, i l’oportunitat de nomenar personatges del joc com el gat, la iguana i la furgoneta. Inspirat en l’experiència acollidora de jocs com Unpacking, Camper Van: Make it Home segur que serà un èxit entre els jugadors amants de l’aventura i el relax.

Podeu trobar la campanya de Kickstarter aquí.