Nintendo PlayStation Xbox

El mític joc japonès de recreatives Cannon Dancer, arriba a consoles

ININ Games ha anunciat el rellançament de Cannon Dancer, també conegut com a Osman a l’occident, per a consoles modernes. El clàssic joc de recreatives s’estrena, en format digital, a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox. A més, Strictly Limited Games ha publicat una versió física del joc per a Nintendo Switch, PS4 i PS5. Així com una increïble edició de col·leccionista que inclou la banda sonora, pòsters, un diorama i molt més.

Cannon Dancer és un joc d’acció ambientat en un futur distòpic a finals del segle XXI, on el món està controlat per un únic govern federal. L’aparició d’Abdullah causa terror i pànic, portant el col·lapse de tota activitat econòmica i la corrupció del govern. El jugador controla a Kirin, un «Cannon Dancer» i agent de primer nivell, en una unitat de mercenaris anomenada «Teki», que ha de lluitar contra Abdullah, les forces governamentals i altres mercenaris que volen aniquilar-lo.

La nova versió de Cannon Dancer es pot jugar en anglès i japonès, tant en mode estàndard com en mode desafiament. Cal destacar que Cannon Dancer és una part única de la cultura popular japonesa i de la història dels jocs de recreatives, que ofereix una experiència de joc plena d’acció. Els fans i col·leccionistes de jocs clàssics segur que gaudiran d’aquesta versió fidel al Cannon Dancer original, disponible ara per a consoles modernes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.