Nintendo PlayStation Xbox

El mític joc japonès de recreatives Cannon Dancer, arriba a consoles

ININ Games ha anunciat el rellançament de Cannon Dancer, també conegut com a Osman a l’occident, per a consoles modernes. El clàssic joc de recreatives s’estrena, en format digital, a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox. A més, Strictly Limited Games ha publicat una versió física del joc per a Nintendo Switch, PS4 i PS5. Així com una increïble edició de col·leccionista que inclou la banda sonora, pòsters, un diorama i molt més.

Cannon Dancer és un joc d’acció ambientat en un futur distòpic a finals del segle XXI, on el món està controlat per un únic govern federal. L’aparició d’Abdullah causa terror i pànic, portant el col·lapse de tota activitat econòmica i la corrupció del govern. El jugador controla a Kirin, un «Cannon Dancer» i agent de primer nivell, en una unitat de mercenaris anomenada «Teki», que ha de lluitar contra Abdullah, les forces governamentals i altres mercenaris que volen aniquilar-lo.

La nova versió de Cannon Dancer es pot jugar en anglès i japonès, tant en mode estàndard com en mode desafiament. Cal destacar que Cannon Dancer és una part única de la cultura popular japonesa i de la història dels jocs de recreatives, que ofereix una experiència de joc plena d’acció. Els fans i col·leccionistes de jocs clàssics segur que gaudiran d’aquesta versió fidel al Cannon Dancer original, disponible ara per a consoles modernes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content