Ordinador

Hunt the Night, inspirat per The Legend of Zelda i Bloodborne, arriba a PC

DANGEN Entertainment ha estrenat Hunt the Night, un videojoc força esperat pels fans dels jocs d’acció RPG ambientats en fantasia fosca.

Disponible a PC, Hunt the Night ofereix una presentació retro i una jugabilitat frenètica. Els jugadors assumiran el paper de Vesper, una membre dels «The Stalkers», i exploraran el vast món de Medhram, ple de runes i horrors. Hauran de navegar les masmorres plenes d’enemics, combatent enemics desafiants, tot utilitzant el seu arsenal d’armes i poders foscos.

A Medhram, el cicle del dia és governat pels humans i el de la nit pels monstres. Malgrat els seus esforços, la humanitat és aniquilada cada vegada que arriba la nit. The Stalkers van descobrir com fer ús del poder de la foscor a favor seu, però no va ser suficient. La humanitat va trobar el «Segell de la Nit», un artefacte que els va permetre aturar el cicle del temps, i viure en un dia etern. Malgrat això, van haver de pagar el preu més alt, i ara, Vesper, es veu obligada a viatjar per una terra moribunda, intentant salvar el que queda de la humanitat.

Hunt the Night ofereix un combat dinàmic, enfrontaments intensos i la capacitat de millorar i personalitzar les habilitats de Vesper. Els jugadors també poden explorar Medhram, completar “caceres” com a membres de The Stalkers, i descobrir les històries dels personatges secundaris. El joc presenta una música immersiva, adaptada a cada moment i ubicació, amb la col·laboració de Hiroki Kikuta, compositor de Secret of Mana.

Hunt the Night està disponible per 19,50 euros a PC via Steam, amb versions per a Nintendo Switch, PlayStation i Xbox, pendents de ser anunciades.

Per estar sempre a l’última de totes les novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a Twitter, TelegramFacebook.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content