Ordinador

Hunt the Night, inspirat per The Legend of Zelda i Bloodborne, arriba a PC

DANGEN Entertainment ha estrenat Hunt the Night, un videojoc força esperat pels fans dels jocs d’acció RPG ambientats en fantasia fosca.

Disponible a PC, Hunt the Night ofereix una presentació retro i una jugabilitat frenètica. Els jugadors assumiran el paper de Vesper, una membre dels «The Stalkers», i exploraran el vast món de Medhram, ple de runes i horrors. Hauran de navegar les masmorres plenes d’enemics, combatent enemics desafiants, tot utilitzant el seu arsenal d’armes i poders foscos.

A Medhram, el cicle del dia és governat pels humans i el de la nit pels monstres. Malgrat els seus esforços, la humanitat és aniquilada cada vegada que arriba la nit. The Stalkers van descobrir com fer ús del poder de la foscor a favor seu, però no va ser suficient. La humanitat va trobar el «Segell de la Nit», un artefacte que els va permetre aturar el cicle del temps, i viure en un dia etern. Malgrat això, van haver de pagar el preu més alt, i ara, Vesper, es veu obligada a viatjar per una terra moribunda, intentant salvar el que queda de la humanitat.

Hunt the Night ofereix un combat dinàmic, enfrontaments intensos i la capacitat de millorar i personalitzar les habilitats de Vesper. Els jugadors també poden explorar Medhram, completar “caceres” com a membres de The Stalkers, i descobrir les històries dels personatges secundaris. El joc presenta una música immersiva, adaptada a cada moment i ubicació, amb la col·laboració de Hiroki Kikuta, compositor de Secret of Mana.

Hunt the Night està disponible per 19,50 euros a PC via Steam, amb versions per a Nintendo Switch, PlayStation i Xbox, pendents de ser anunciades.

Per estar sempre a l’última de totes les novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a Twitter, TelegramFacebook.