Ordinador

Dungeon Drafters mostra la seva jugabilitat amb un tràiler

DANGEN Entertainment ha publicat un vídeo mostrant la jugabilitat del seu pròxim títol, Dungeon Drafters. El joc és una aventura de misteri amb elements aleatoris, que es llançarà a Steam el 27 d’abril de 2023.

El vídeo ofereix una vista prèvia d’una incursió a «Misty Ruins Grove», en la versió completa del joc, utilitzant Shinobi, un dels sis personatges disponibles al començament del joc. Dungeon Drafters està ambientat en un món on les cartes són màgia. Els jugadors poden explorar ruïnes antigues, saquejar cartes rares i fer servir combinacions per derrotar els seus enemics. Els jugadors poden triar el seu personatge, i endinsar-se en masmorres en recerca del mal i les cartes prohibides.

Els jugadors lluitaran en combats basats en caselles amb les seves cartes, per executar combinacions que devastaran el camp de batalla. Poden recollir cartes rares, saquejar tresors, rescatar aventurers perduts i tornar al poble per preparar-se per a la següent incursió. El joc, pensat per a un sol jugador, tindrà un preu aproximat de 24,99 euros. Encara no s’han anunciat versions per a consola.