Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

God of Rock combina mecàniques de ritme amb jocs de lluita

Els amants dels videojocs i la música poden estar d’enhorabona, ja que God of Rock, un nou videojoc de Modus Games, s’ha estrenat avui. Aquest joc combina mecàniques de videojocs de ritme amb els de lluita, per crear una experiència de joc frenètica i entretinguda.

A God of Rock, els jugadors poden triar entre diversos personatges i escenaris, cada un amb la seva pròpia banda sonora. El joc combina l’acció intensa d’un joc de lluita amb la sincronització i el ritme d’un joc de música. Els jugadors han de seguir les instruccions que apareixen a la pantalla, seguint la música que dicta l’escenari i els personatges seleccionats, per tal d’atacar els seus rivals.

A mesura que les batalles continuen, la música s’accelera, desafiant els jugadors a seguir el ritme i no fallar els seus atacs. És crucial saber quan utilitzar els atacs Especials i Ultra, per tal de guanyar els combats.

El llançament de God of Rock ha estat celebrat amb un nou tràiler que mostra els personatges, les pistes musicals i la jugabilitat. Cada combinació de personatges i escenaris produeix una banda sonora única, fent que cada partida sigui una experiència diferent.

God of Rock ja es troba disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC. Els jugadors poden comprar el joc al lloc web oficial, així com més informació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.