Ordinador PlayStation Xbox

Frictional Games reprograma el llançament de Amnesia: The Bunker

Frictional Games, la desenvolupadora de renom darrere de la sèrie Amnesia, ha anunciat avui que el llançament de Amnesia: The Bunker, ha estat reprogramat per al 23 de maig. La decisió s’ha pres per donar més temps a l’equip de desenvolupament per polir el joc i evitar una finestra de llançaments plena.

Amnesia: The Bunker promet revolucionar el gènere de l’horror de supervivència amb un nou èmfasi en la llibertat del jugador i l’exploració en un món semiobert. Els jugadors assumiran el paper d’en Henri, un soldat sobrevivent, que explora un búnquer francès durant la Primera Guerra Mundial. Tot mentre intenta evitar la bèstia sobrenatural que deambula pels seus passadissos. A mesura que els jugadors avancin en el joc, hauran de fer servir el seu coratge, intel·ligència i presa de decisions estratègiques. L’objectiu és recollir recursos i mantenir les llums enceses.

Frictional Games està compromesa a oferir una experiència de joc de qualitat als seus jugadors. El temps extra permetrà que l’equip s’asseguri que el joc compleixi els seus estàndards. A més, la nova data de llançament donarà als jugadors l’oportunitat de submergir-se completament en l’univers d’Amnesia sense ser abrumats per altres llançaments de jocs.

La sèrie Amnesia ha estat aclamada per jugadors i crítics, gràcies al seu enfocament innovador en la narrativa i les mecàniques de joc. Amnesia: The Bunker promet continuar aquest llegat. Portant els jugadors a un viatge aterridor a través d’un búnquer devastat per la guerra i ple de horrors sobrenaturals.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content