Ordinador

Havendock arribarà en accés anticipat a Steam el 20 d’abril

Havendock arribarà en accés anticipat a Steam el 20 d’abril

Havendock, que va començar com un joc de navegador, s’ha convertit ràpidament en tot un fenomen, gràcies en gran part als esforços de Yeo Ying Zhi, que hi ha estat treballant en el joc de manera individual.

Malgrat les dificultats de desenvolupar un joc sol, YYZ ha rebut un enorme suport de la comunitat. Els jugadors que s’han congregat al Discord oficial de Havendock han inspirat YYZ de maneres diferents. «Voldria poder procrastinar, però no vull decebre la gent que espera Havendock», va comentar YYZ, rient mentre descriu el seu procés de desenvolupament. «És una gran motivació, però. Ara he de posar una alarma per anar a dormir.»

La versió demo de Havendock ja ha replegat més de 100.000 jugadors, incloent-hi alguns streamers populars. Com a resultat, Havendock és un dels jocs més populars a Steam, en estat d’accés anticipat. YYZ i Different Tales esperen que, amb el suport continu de fans, puguin ampliar i millorar el contingut del joc.

Havendock és un joc que permet als jugadors construir i gestionar una comunitat en una petita illa. El joc presenta gràfics encantadors, jugabilitat atractiva i una atmosfera relaxant que és perfecta per desconnectar després d’un llarg dia.