Ordinador

Havendock arribarà en accés anticipat a Steam el 20 d’abril

Havendock, que va començar com un joc de navegador, s’ha convertit ràpidament en tot un fenomen, gràcies en gran part als esforços de Yeo Ying Zhi, que hi ha estat treballant en el joc de manera individual.

Malgrat les dificultats de desenvolupar un joc sol, YYZ ha rebut un enorme suport de la comunitat. Els jugadors que s’han congregat al Discord oficial de Havendock han inspirat YYZ de maneres diferents. «Voldria poder procrastinar, però no vull decebre la gent que espera Havendock», va comentar YYZ, rient mentre descriu el seu procés de desenvolupament. «És una gran motivació, però. Ara he de posar una alarma per anar a dormir.»

La versió demo de Havendock ja ha replegat més de 100.000 jugadors, incloent-hi alguns streamers populars. Com a resultat, Havendock és un dels jocs més populars a Steam, en estat d’accés anticipat. YYZ i Different Tales esperen que, amb el suport continu de fans, puguin ampliar i millorar el contingut del joc.

Havendock és un joc que permet als jugadors construir i gestionar una comunitat en una petita illa. El joc presenta gràfics encantadors, jugabilitat atractiva i una atmosfera relaxant que és perfecta per desconnectar després d’un llarg dia.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content