Ordinador PlayStation Xbox

Gundam Dynames arriba a Gundam Evolution

Gundam Dynames, de Mobile Suit Gundam 00, arriba a Gundam Evolution juntament amb la Temporada 4. Aquest Mobile Suit, conegut per les seves excel·lents habilitats de tirador, utilitza el GN Sniper Rifle i la GN Beam Pistol en el camp de batalla.

Els jugadors poden desbloquejar Gundam Dynames comprant Evo Coins, o completant missions per obtenir recursos en el joc. Juntament amb la incorporació de Gundam Dynames, Gundam Evolution presenta un nou mode de joc anomenat «Headquarters». El qual posa a prova la coordinació i les habilitats dels jugadors en combats multietapa.

El nou mapa del joc, «Buried City», estarà en rotació per a partides casuals i classificades. Buried City té una gran varietat de passatges perquè els jugadors interceptin els seus oponents i els sorprenguin amb una emboscada. A més, es recomana als jugadors que aprofitin tots els armaments del seu Mobile Suit i que proporcionin suport ràpid al seu equip.

Gundam Evolution és un joc d’acció en primera persona de 6 contra 6, on els jugadors piloten Mobile Suits icònics de la sèrie d’anime «Mobile Suit Gundam». Amb quatre modes de joc diferents per triar, els jugadors poden coordinar-se amb el seu equip per aconseguir la victòria. La Temporada 4 ja està disponible i els jugadors poden descarregar Gundam Evolution gratuïtament a Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S.

Per estar sempre a l’última de totes les novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a Twitter Facebook.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content