Ordinador PlayStation Xbox

Gundam Dynames arriba a Gundam Evolution

Gundam Dynames, de Mobile Suit Gundam 00, arriba a Gundam Evolution juntament amb la Temporada 4. Aquest Mobile Suit, conegut per les seves excel·lents habilitats de tirador, utilitza el GN Sniper Rifle i la GN Beam Pistol en el camp de batalla.

Els jugadors poden desbloquejar Gundam Dynames comprant Evo Coins, o completant missions per obtenir recursos en el joc. Juntament amb la incorporació de Gundam Dynames, Gundam Evolution presenta un nou mode de joc anomenat «Headquarters». El qual posa a prova la coordinació i les habilitats dels jugadors en combats multietapa.

El nou mapa del joc, «Buried City», estarà en rotació per a partides casuals i classificades. Buried City té una gran varietat de passatges perquè els jugadors interceptin els seus oponents i els sorprenguin amb una emboscada. A més, es recomana als jugadors que aprofitin tots els armaments del seu Mobile Suit i que proporcionin suport ràpid al seu equip.

https://www.youtube.com/watch?v=mU90IN7kzu0

Gundam Evolution és un joc d’acció en primera persona de 6 contra 6, on els jugadors piloten Mobile Suits icònics de la sèrie d’anime «Mobile Suit Gundam». Amb quatre modes de joc diferents per triar, els jugadors poden coordinar-se amb el seu equip per aconseguir la victòria. La Temporada 4 ja està disponible i els jugadors poden descarregar Gundam Evolution gratuïtament a Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S.

Per estar sempre a l’última de totes les novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a Twitter Facebook.