Nintendo

Nintendo comparteix l’últim tràiler de Tears of the Kingdom

En emocionants notícies per als fans de The Legend of Zelda, Nintendo ha compartit l’últim tràiler de Tears of the Kingdom.

El tràiler, que es va publicar al canal oficial de YouTube de Nintendo, mostra algunes imatges impressionants del joc, incloent-hi nous enemics, ubicacions i mecàniques. El vídeo també presenta una banda sonora preciosa i commovedora, que segur que marcarà l’ambientació de l’èpica aventura que espera als jugadors, tot acompanyant imatges de l’aventura que els espera.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és l’última incorporació de la franquícia que ha captivat a tot el món durant més de tres dècades. Aquesta última entrega promet ser una de les més ambicioses fins ara, amb un món (i cel!) obert enormement ampli per explorar i una història que promet ser emocional i plena d’acció.

En els últims mesos, Nintendo ha mantingut bastant en secret la trama del joc; així i tot, aquest últim tràiler inclou diferents detalls i personatges que apareixeran al llarg de la història. Us avisem que si preferiu arribar a cegues al lloc i gaudir de les diferents sorpreses, tracteu d’evitar la temptació i no mireu el tràiler. Tot i que és molt complicat…

Sigui quina sigui la situació, una cosa és segura. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ha esdevingut un dels jocs més esperats de l’any. Amb la seva cuidada presentació, banda sonora i personatges estimats, segur que serà un èxit. Tant amb els fans de la saga, com els que la tastin per primera vegada. El joc arribarà en exclusiva a Nintendo Switch el 12 de maig de 2023.

Per estar sempre a l’última de totes les novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a Twitter o Facebook.