Sector

INDIE Live Expo anuncia el seu calendari de 2023

Un any més, els fans dels jocs independets de tot el món poden estar de celebració. INDIE Live Expo ha anunciat el seu calendari de contingut per a la mostra digital. L’esdeveniment, que ja ha acumulat 70 milions de visualitzacions totals des del seu debut el 2020, presentarà més de 200 jocs independents, en un esdeveniment de dos dies: el dissabte 20 i el diumenge 21 de maig de 2023.

El primer dia de l’esdeveniment, mostrarà títols nous i mai vistos abans, així com contingut descarregable, notícies i actualitzacions per a jocs ja coneguts. Els segments «d’INDIE Waves» tornaran per mostrar molt contingut en vídeos curts. Segments especials, com comentaris en jocs seleccionats pel Comitè Organitzador d’INDIE Live Expo, tornaran per destacar l’escena internacional dels jocs independents.

El dia 2 de l’esdeveniment, conegut com «l’Aftershow», presentarà segments de llarga durada. Els fans podran gaudir de sessions de joc amb influenciadors populars i veure partides en directe dels últims jocs. Convé destacar que els patrocinadors de l’esdeveniment inclouen Cygames, Happinet, Preferred Networks, WhisperGames i molts més.

INDIE Live Expo vol continuar amb l’èxit de la seva edició d’hivern de 2022. La qual va obtenir més de 16 milions de visualitzacions amb l’ajuda de més de 70 emissions simultànies. Amb més de 200 títols programats per a ser presentats enguany, la principal mostra de jocs independents del Japó contínua progressant cap a l’objectiu de destacar 2.000 títols des de la seva creació el 2020.

Així doncs, els fans dels jocs indie poden sintonitzar INDIE Live Expo el 20 i 21 de maig de 2023 per descobrir nous jocs, i aprendre més sobre l’escena internacional dels jocs independents.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content