Nintendo PlayStation Xbox

My Time at Sandrock arribarà en físic

My Time at Sandrock

Numskull Games ha anunciat que portarà les edicions físiques a Europa, de My Time at Sandrock, un joc de simulació. L’edició física arribarà a Nintendo Switch, PlayStation i Xbox aquest estiu. L’anunci arriba només una setmana després de la presentació de Nintendo Indie World, on PM Studios i Pathea Games van revelar que el joc arribaria les consoles.

El joc transcorre en un món postapocalíptic, 300 anys després del Dia de la Calamitat que va destruir la majoria de les tecnologies modernes. Els jugadors assumiran el paper del constructor novell de Sandrock, que té la tasca de restaurar la comunitat utilitzant les seves eines de confiança. El joc ofereix una gran varietat d’activitats, incloent-hi la recol·lecció de recursos per construir màquines, fer amistat amb els habitants, defensar la ciutat de monstres i salvar-la de la ruïna econòmica.

Les edicions físiques de My Time at Sandrock estaran disponibles per a la reserva en diversos distribuïdors al llarg dels pròxims mesos. El joc tindrà un preu de 59,99 euros, i es preveu que les edicions físiques arribin a l’estiu del 2023.

Per obtenir més informació sobre la reserva prèvia, podeu visitar la pàgina web i les xarxes socials de Numskull Games.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content