Sector

Little Nightmares celebra 6 anys i 12 milions d’unitats venudes

Bandai Namco ha anunciat que la franquícia Little Nightmares ha venut més de 12 milions d’unitats, en el sisè aniversari del llançament del joc original, que va ser desenvolupat per Tarsier Studios i llançat el 2017, va ser seguit per la seva seqüela, que es va llançar a principis de 2021. La franquícia també inclou Very Little Nightmares, un joc de mòbil, en català, desenvolupat per Alike Studio.

Arnaud Muller, CEO de Bandai Namco Europe, ha elogiat l’èxit de la franquícia, dient que l’empresa està orgullosa de la feina aconseguida pels equips de Bandai Namco, Tarsier Studios, Engine Software i Supermassive Games per fer grans jocs i al mateix temps expandir la franquícia a més mitjans. Lucas Roussel, director de publicació i productor executiu de Little Nightmares, va afegir que l’empresa està agraïda per la dedicació dels fans a la franquícia i que continua treballant en el que vindrà per a la franquícia.