Sector

Little Nightmares celebra 6 anys i 12 milions d’unitats venudes

Bandai Namco ha anunciat que la franquícia Little Nightmares ha venut més de 12 milions d’unitats, en el sisè aniversari del llançament del joc original, que va ser desenvolupat per Tarsier Studios i llançat el 2017, va ser seguit per la seva seqüela, que es va llançar a principis de 2021. La franquícia també inclou Very Little Nightmares, un joc de mòbil, en català, desenvolupat per Alike Studio.

Arnaud Muller, CEO de Bandai Namco Europe, ha elogiat l’èxit de la franquícia, dient que l’empresa està orgullosa de la feina aconseguida pels equips de Bandai Namco, Tarsier Studios, Engine Software i Supermassive Games per fer grans jocs i al mateix temps expandir la franquícia a més mitjans. Lucas Roussel, director de publicació i productor executiu de Little Nightmares, va afegir que l’empresa està agraïda per la dedicació dels fans a la franquícia i que continua treballant en el que vindrà per a la franquícia.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content