Ordinador

Breathedge i Poker Club, gratis a Epic Games Store

A partir d’avui, i fins el 4 de maig, els usuaris d’Epic Games Store podran descarregar i jugar a Breathedge i Poker Club sense cap cost.

Breathedge, desenvolupat per RedRuins Softworks, és un joc d’aventures i supervivència en un entorn espacial. El joc ofereix una experiència en la qual els jugadors han de sobreviure a l’espai amb poques eines i recursos limitats.

D’altra banda, Poker Club, desenvolupat per Ripstone Games, és un simulador de pòquer en línia amb una jugabilitat realista. El joc ofereix diversos modes de joc i permet als jugadors competir amb altres persones de tot el món.

No és que sigui jocs gaire destacables, però gratis és gratis! Per reclamar els jocs, només cal accedir a la botiga i afegir-los al carretó de la compra.