Ordinador PlayStation

LIVE A LIVE arriba finalment a PlayStation i PC

Square Enix ha anunciat que LIVE A LIVE ja està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam. El joc ja va ser llançat l’any passat a Nintendo Switch i va rebre grans ressenyes. LIVE A LIVE és un joc impulsat per la història que ofereix als jugadors la llibertat d’explorar vuit històries amb vuit personatges diferents, cadascuna situada en èpoques diferents. El joc també presenta un sistema de lluita estratègic i una varietat de mecàniques de joc.

LIVE A LIVE ha estat produït per Takashi Tokita, el director de la versió original, i ha estat recreat utilitzant la tecnologia HD-2D. El joc ofereix una experiència de joc de RPG clàssic amb visuals actualitzats tant a PS4, PS5 com al PC. Els jugadors també poden esperar una versió millorada de la banda sonora del joc, que ha estat recreada sota la supervisió del compositor original, Yoko Shimomura.

Els jugadors poden descarregar una versió de prova gratuïta a la PlayStation Store i Steam. En comprar el joc, els jugadors de PlayStation i Steam també podran traslladar el seu progrés guardat a la versió completa del joc. Permetent-los continuar la seva experiència de joc des d’on ho van deixar.

LIVE A LIVE ja està disponible digitalment a la consola PlayStation 5, la consola PlayStation 4 i PC, via Steam. Els jugadors que comprin el joc a través de la PlayStation Store rebran una bonificació de compra, que inclou un tema de PlayStation 4. Aquells que comprin el joc a través de Steam rebran un fons d’escriptori per al PC. Els usuaris de Steam que comprin el joc abans de l’11 de maig de 2023 també disposaran d’una oferta del 20% de descompte.