Ordinador PlayStation Xbox

Layers of Fear mostra el seu impressionant i terrorífic món

Bloober Team i Anshar Studios han publicat un nou vídeo que mostra el rendiment de Layers of Fear a Unreal Engine 5. El joc, previst per sortir el juny de 2023, serà un dels primers títols publicats amb Unreal Engine 5. Ha estat dissenyat per maximitzar les capacitats del motor, creant una experiència d’horror immersiva amb grans especificacions tècniques.

Layers of Fear suporta Ray Tracing, HDR i resolució 4K, millorant la precisió visual, el realisme i la qualitat dels reflexos del joc. El joc també utilitza Lumen Global Illumination, Niagara Visual Effects i Action System Controls. Això li permet crear il·luminació dinàmica, efectes de partícules i optimitzar les mecàniques de joc. El joc presenta una visió unificada de l’horror. Fusionant els originals Layers of Fear, Layers of Fear 2, tots els DLC i un nou capítol titulat «The Final Note».

El joc introdueix noves mecàniques de joc, com ara la incorporació d’una llanterna, que serà essencial per plantar cara als temors amagats dins de la història del joc. La banda sonora d’Arek Reikowski, plena d’encant i de bellesa, afegirà una capa addicional de tensió al joc.

El programador principal d’Anshar Studios, Tomasz Bilnicki, va dir: “Crear jocs amb Unreal Engine 5 és una gran oportunitat per a tot l’equip, ja que significa que el nostre procés de desenvolupament de jocs pot augmentar espectacularment en qualitat”. El joc serà llançat a PC, PlayStation 5 i les consoles Xbox Series X|S.