Nintendo Ordinador PlayStation

Might & Magic: Clash of Heroes rebrà una Edició Definitiva

Dotemu i Ubisoft han anunciat que llançaran una edició definitiva de Might & Magic: Clash of Heroes aquest estiu. El joc estarà disponible a PC a través de Steam i la botiga d’Ubisoft, i a PlayStation 4 i Nintendo Switch.

El joc original va ser desenvolupat per Capybara Games el 2009 i va rebre crítiques excel·lents. L’edició definitiva té arts i retrats de personatges actualitzats, un reequilibri complet del mode multijugador i moltes millores en la jugabilitat. També inclou l’expansió «I Am the Boss», que permet als jugadors jugar com a quatre caps poderosos i un cap nou creat exclusivament per al mode multijugador.

Un projecte de passió

“Això és un somni fet realitat per a mi”, va dir Cyrille Imbert, CEO i productor executiu de Dotemu. “Might and Magic: Clash of Heroes va ser un dels meus jocs preferits. És una joia del disseny de jocs. Vaig passar tantes nits a la Xbox 360 amb els meus amics intentant establir la millor estratègia. Així que poder treballar en una versió actualitzada d’aquest clàssic, i portar-lo a audiències completament noves és increïble. No podem esperar per presentar aquest joc a una nova generació de fans”.

Eric Damian-Vernet, director de marca de Might & Magic, va dir: “Might & Magic Clash of Heroes és un dels millors jocs de la franquícia, i com a tal, un dels més dignes de rebre el tractament d’«edició definitiva». Des del principi, era evident que Dotemu eren autèntics fans de l’original i el millor equip possible per portar aquest clàssic a les plataformes actuals amb cura i respecte. Estem molt contents amb el resultat”.

Clash of Heroes està situat 40 anys abans de la saga Heroes of Might & Magic V i explica la història de cinc herois dispersos per cinc regions diferents d’Ashan. El joc inclou multijugador local i en línia, permetent als jugadors triar entre 15 personatges jugables de cinc faccions diferents.