Nintendo Ordinador PlayStation

Might & Magic: Clash of Heroes rebrà una Edició Definitiva

Dotemu i Ubisoft han anunciat que llançaran una edició definitiva de Might & Magic: Clash of Heroes aquest estiu. El joc estarà disponible a PC a través de Steam i la botiga d’Ubisoft, i a PlayStation 4 i Nintendo Switch.

El joc original va ser desenvolupat per Capybara Games el 2009 i va rebre crítiques excel·lents. L’edició definitiva té arts i retrats de personatges actualitzats, un reequilibri complet del mode multijugador i moltes millores en la jugabilitat. També inclou l’expansió «I Am the Boss», que permet als jugadors jugar com a quatre caps poderosos i un cap nou creat exclusivament per al mode multijugador.

Un projecte de passió

“Això és un somni fet realitat per a mi”, va dir Cyrille Imbert, CEO i productor executiu de Dotemu. “Might and Magic: Clash of Heroes va ser un dels meus jocs preferits. És una joia del disseny de jocs. Vaig passar tantes nits a la Xbox 360 amb els meus amics intentant establir la millor estratègia. Així que poder treballar en una versió actualitzada d’aquest clàssic, i portar-lo a audiències completament noves és increïble. No podem esperar per presentar aquest joc a una nova generació de fans”.

Eric Damian-Vernet, director de marca de Might & Magic, va dir: “Might & Magic Clash of Heroes és un dels millors jocs de la franquícia, i com a tal, un dels més dignes de rebre el tractament d’«edició definitiva». Des del principi, era evident que Dotemu eren autèntics fans de l’original i el millor equip possible per portar aquest clàssic a les plataformes actuals amb cura i respecte. Estem molt contents amb el resultat”.

Clash of Heroes està situat 40 anys abans de la saga Heroes of Might & Magic V i explica la història de cinc herois dispersos per cinc regions diferents d’Ashan. El joc inclou multijugador local i en línia, permetent als jugadors triar entre 15 personatges jugables de cinc faccions diferents.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content