Ordinador

Mistrogue: Mist and the Living Dungeons s’estrena en accés anticipat

Mistrogue: Mist and the Living Dungeons s’estrena en accés anticipat

Polyscape acaba d’estrenar un nou joc d’acció roguelike, Mistrogue: Mist and the Living Dungeons, per a PC (Windows i Mac) en accés anticipat a Steam. El joc va ser desenvolupat en mig any per un equip de sis, i ofereix als jugadors diferents estils de joc, i compatibilitat amb Steam Deck. La versió d’accés anticipat inclou tres masmorres i es pot jugar en japonès, anglès i xinès.

Mistrogue és un joc d’aventures que permet als jugadors jugar com a Mist, el caçador de tresors, que explora les «masmorres vives» utilitzant diferents habilitats i objectes. Les masmorres del joc responen a les accions de Mist. Tot, incloent-hi el terreny, els monstres, les trampes i tot el que hi ha dins la masmorra, es transforma en temps real. Bàsicament, les masmorres del joc generen enganys i obstacles en temps real, i els jugadors han d’adaptar-se a situacions que canvien constantment.

El joc presenta una barreja entre estratègia i acció. Els jugadors poden fer servir objectes i canviar el seu equipament enmig d’una batalla, però hauran d’estar pendents dels temps de recàrrega. Els jugadors poden equipar quatre tipus d’equipament: armes, escuts, braçalets i anells. Cada tipus d’equipament té habilitats diferents, que els jugadors poden combinar per augmentar la sinergia entre les habilitats.

Tot plegat, el joc està disponible a Steam, i el seu preu d’accés anticipat és de 19,50 euros. El llançament complet està previst per a la tardor de 2023, i també s’està treballant en una versió de Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.