Ordinador

Mistrogue: Mist and the Living Dungeons s’estrena en accés anticipat

Polyscape acaba d’estrenar un nou joc d’acció roguelike, Mistrogue: Mist and the Living Dungeons, per a PC (Windows i Mac) en accés anticipat a Steam. El joc va ser desenvolupat en mig any per un equip de sis, i ofereix als jugadors diferents estils de joc, i compatibilitat amb Steam Deck. La versió d’accés anticipat inclou tres masmorres i es pot jugar en japonès, anglès i xinès.

Mistrogue és un joc d’aventures que permet als jugadors jugar com a Mist, el caçador de tresors, que explora les «masmorres vives» utilitzant diferents habilitats i objectes. Les masmorres del joc responen a les accions de Mist. Tot, incloent-hi el terreny, els monstres, les trampes i tot el que hi ha dins la masmorra, es transforma en temps real. Bàsicament, les masmorres del joc generen enganys i obstacles en temps real, i els jugadors han d’adaptar-se a situacions que canvien constantment.

El joc presenta una barreja entre estratègia i acció. Els jugadors poden fer servir objectes i canviar el seu equipament enmig d’una batalla, però hauran d’estar pendents dels temps de recàrrega. Els jugadors poden equipar quatre tipus d’equipament: armes, escuts, braçalets i anells. Cada tipus d’equipament té habilitats diferents, que els jugadors poden combinar per augmentar la sinergia entre les habilitats.

Tot plegat, el joc està disponible a Steam, i el seu preu d’accés anticipat és de 19,50 euros. El llançament complet està previst per a la tardor de 2023, i també s’està treballant en una versió de Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content