Ordinador

Valorant anuncia la col·lecció Radiant Entertainment System

Riot Games i Valorant han anunciat la col·lecció d’aparences «Radiant Entertainment System», un homenatge als jocs dels anys 90. Aquestes aparences inclouen diverses referències a jocs de la NES i màquines recreatives, com ara Mega Man, Dance Dance Revolution i Street Fighter.

Radiant Entertainment System inclourà noves aparences per a Phantom, Melee, Operator, Ghost i Bulldog, així com una sèrie de petits detalls perquè els jugadors gaudeixin.

A més de la Radiant Entertainment System skinline, l’Acte 3 de l’Episodi 6 també presenta un nou Battlepass, el qual inclou articles com ara el Monstrocity Vandal, Bound Melee, Moondash Guardian i Bound Phantom, oferint als jugadors més oportunitats per personalitzar la seva experiència de joc.

La beta oberta global de «Premier», el sistema competitiu per equips de Valorant, també comença el 25 d’abril. Aquesta nova funció permet als jugadors crear un equip i competir en un conjunt de partides, afegint una nova capa de competició i estratègia al joc.

L’Acte 3 de l’Episodi 6 de Valorant començarà el 25 d’abril, i inclourà les aparences de Radiant Entertainment System. Compartim amb vosaltres un petit tast d’algunes de les aparences:

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content