Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors ara poden gaudir de les funcions prèmium del joc sense cap anunci ni compres des de l’aplicació. Ambientat en el món de la mitologia nòrdica, Niffelheim és un joc que combina elements de supervivència, exploració i combat. El joc inclou un món generat per procediments, el que significa que cada joc oferirà una experiència única.

Segons els desenvolupadors d’Ellada Games, Niffelheim ja ha obtingut un gran nombre de seguidors i elogis de la crítica des del seu llançament inicial. El joc ha estat elogiat per la seva bella obra d’art, la seva banda sonora atmosfèrica i el seu joc atractiu.

“Estem encantats de portar Niffelheim a Google Play Pass”, van dir els desenvolupadors d’Ellada Games. “Creiem que això permet encara més jugadors experimentar el joc i submergir-se en el món de la mitologia nòrdica”.

A Niffelheim, els jugadors assumeixen el paper d’un valent guerrer viking que té l’encàrrec de sobreviure al dur i implacable món de Niffelheim. Els jugadors han de reunir recursos i fabricar armes i eines per ajudar-los a sobreviure al perillós entorn. El joc també inclou un complex sistema d’elaboració, que permet als jugadors crear una àmplia gamma d’objectes, des d’eines senzilles fins a armes poderoses.

Niffelheim ofereix una experiència de joc profunda i immersiva amb una gran varietat d’armes, armadures i articles màgics per descobrir i col·leccionar. Els jugadors ara poden descarregar el joc des de Google Play Pass i gaudir d’una experiència de joc sense cap anunci ni cap compra des de l’aplicació.