Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

crown of wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment un documental sobre la creació de la banda sonora de The Crown of Wu. La partitura, que fusiona instruments tradicionals xinesos amb so urbà, ha estat composta i produïda per Álex Elósegui i Sergio Villa, i vol destacar el viatge psicològic fosc del personatge principal del joc, Wu.

Red Mountain, els desenvolupadors de The Crown of Wu, van entendre la importància d’una gran banda sonora per crear un joc llegendari. Van confiar en Wild Cat Records per donar vida a la seva visió, donant lloc a una partitura amb un valor narratiu que flueix perfectament amb la història. La barreja de tradició oriental i elements de ciència-ficció del joc va ser capturada perfectament pels productors, que van reforçar l’estat d’ànim del joc i van permetre als jugadors submergir-se completament en el seu univers.

El documental, que dura més de vint minuts, mostra la col·laboració entre els músics i els desenvolupadors per crear la banda sonora perfecta per a The Crown of Wu. És molt recomanable per a aquells que estan interessats en els videojocs com a suma d’arts, i per a qualsevol persona que apreciï el poder de la música per crear una experiència de joc immersiva.