Sector

Els treballadors de Sega of America impulsen un sindicat

Segons un informe de The Verge, els treballadors de l’oficina de Sega of America a Irvine, Califòrnia, han presentat avui una sol·licitud per a una elecció sindical amb la Junta Nacional de Relacions Laborals (NLRB). El nou sindicat, Allied Employees Guild Improving Sega (AEGIS), està associat amb Communications Workers of America. Consta de 144 treballadors a través dels departaments de QA, localització, servei en directe, màrqueting i desenvolupament de productes de Sega. Així doncs, AEGIS és el primer sindicat de videojocs als Estats Units format per treballadors de diversos departaments.

The Verge va tenir l’oportunitat de parlar amb els treballadors abans de la presentació, que van compartir la seva experiència amb Sega, el procés d’organització i el que significa ser part d’una força sindical en creixement al sector dels videojocs.

“El nostre públic i els nostres treballadors mereixen jocs fets per persones que cobrin un salari digne”, declara l’anunci del sindicat AEGIS. “En la nostra lluita per recuperar el nostre poder col·lectiu, hem construït ponts amb treballadors de tota l’empresa. Desenvoluparem un esforç per entendre els problemes que compartim i aquells que són únics a cada departament”.

Podeu consultar la notícia sencera sobre el sindicat de Sega of America, en català, aquí.