Ordinador

Anunciat Vexlands, un joc d’exploració i construcció

Emberheart Games i Apogee Entertainment han anunciat el seu nou joc d’aventures amb elements de creació, Vexlands. El joc es llançarà a PC via Steam, GOG i Epic Games Store a principis del 2024.

A Vexlands, els jugadors emprendran un viatge per construir un lloc de residència en un món maleït ple d’enemics perillosos i desastres naturals. El món generat de manera procedimental del joc oferirà una experiència única en cada jugada, ja que les condicions meteorològiques dinàmiques i els elements generats aleatòriament faran que cada joc sigui fresc i imprevisible.

Mentre els jugadors exploren el món i recullen recursos, podran gastar les seves monedes guanyades durament per desbloquejar noves zones. Tanmateix, cada compra de parcel·les és una aposta, ja que introdueix permanentment elements bons o dolents a l’ecosistema. Els jugadors poden descobrir noves fonts de materials i aliments, o bé desencadenar enemics perillosos i desastres naturals que poden tenir efectes sorprenents en el seu entorn.

Per sobreviure en aquest món, els jugadors hauran de crear objectes, recollir recursos i construir estructures defensives per protegir el seu lloc de residència. També podran actualitzar el seu equip, millorar les seves habilitats d’aventura i utilitzar l’alquímia per crear pocions que augmentin la seva salut, velocitat i defensa.

Segons Scott Miller, fundador d’Apogee Entertainment, “Vexlands brilla per la seva personalització. Cada partida és una nova experiència que es presta a diferents estils de joc. Entre un bell món generat procedimentalment, un sistema de progressió completament personalitzat i una pinça d’acollidora, una aventura única espera per a cada jugador i cada partida”.