Ordinador

Anunciat Vexlands, un joc d’exploració i construcció

Emberheart Games i Apogee Entertainment han anunciat el seu nou joc d’aventures amb elements de creació, Vexlands. El joc es llançarà a PC via Steam, GOG i Epic Games Store a principis del 2024.

A Vexlands, els jugadors emprendran un viatge per construir un lloc de residència en un món maleït ple d’enemics perillosos i desastres naturals. El món generat de manera procedimental del joc oferirà una experiència única en cada jugada, ja que les condicions meteorològiques dinàmiques i els elements generats aleatòriament faran que cada joc sigui fresc i imprevisible.

Mentre els jugadors exploren el món i recullen recursos, podran gastar les seves monedes guanyades durament per desbloquejar noves zones. Tanmateix, cada compra de parcel·les és una aposta, ja que introdueix permanentment elements bons o dolents a l’ecosistema. Els jugadors poden descobrir noves fonts de materials i aliments, o bé desencadenar enemics perillosos i desastres naturals que poden tenir efectes sorprenents en el seu entorn.

Per sobreviure en aquest món, els jugadors hauran de crear objectes, recollir recursos i construir estructures defensives per protegir el seu lloc de residència. També podran actualitzar el seu equip, millorar les seves habilitats d’aventura i utilitzar l’alquímia per crear pocions que augmentin la seva salut, velocitat i defensa.

Segons Scott Miller, fundador d’Apogee Entertainment, “Vexlands brilla per la seva personalització. Cada partida és una nova experiència que es presta a diferents estils de joc. Entre un bell món generat procedimentalment, un sistema de progressió completament personalitzat i una pinça d’acollidora, una aventura única espera per a cada jugador i cada partida”.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content