Ordinador

Shadows of Doubt promet una simulació immersiva en casos de detectius

Shadows of Doubt, el nou joc de simulació de detectius, desenvolupat per ColePowered Games, s’ha llançat avui en accés anticipat a Steam. Els jugadors ara poden convertir-se en detectius privats i resoldre casos d’homicidi, robatoris i vandalisme en ciutats totalment simulades amb els seus ciutadans, rutines i treballs propis.

A Shadows of Doubt, els jugadors han d’utilitzar una varietat d’eines per investigar cada cas i trobar els sospitosos. Hi ha múltiples maneres d’abordar cada cas, incloent-hi l’escaneig d’empremtes digitals, la verificació de l’historial de trucades, la lectura de correus electrònics privats, el suborn de ciutadans, la vigilància amb càmeres de seguretat i l’obertura de panys o portes.

Per al seu llançament inicial a Steam, el joc inclou «The Dead of Night», un cas especialment dissenyat per presentar el joc, i un mode sandbox amb un nombre infinit de casos per investigar i ciutadans per conèixer, així com ciutats generades de forma procedimental per explorar.

ColePowered Games també ha anunciat un pla de contingut i funcions gratuïtes que arribaran al joc durant l’accés anticipat, amb la primera gran actualització programada per al Q2 de 2023. L’actualització inclourà un nou treball secundari, un nou tipus de construcció i interaccions addicionals amb NPC.

“Estic molt emocionat de convidar finalment els jugadors al món de Shadows of Doubt i encantat per la reacció de la premsa al joc”, va dir Cole Jefferies, fundador i director de ColePowered Games. “Shadows of Doubt ha estat un somni meu durant molt de temps, així que veure finalment el joc a les mans dels jugadors és una sensació increïble”.