PlayStation

Gunfire Reborn arribarà a PlayStation l’1 de juny

Gunfire Reborn arribarà a PlayStation 4 i PlayStation 5 l’1 de juny de 2023, segons han anunciat Duoyi Games i 505 Games. El joc d’aventures basat en nivells, amb elements roguelite, RPG i acció arriba a les consoles de PlayStation.

Els jugadors tindran l’oportunitat d’explorar l’emocionant món de Gunfire Reborn i buscar botins, armes i pergamins màgics per derrotar a poderosos enemics. Amb més de 100 armes i objectes, els jugadors podran crear el caos en cada conjunt de nivells generats de manera procedimental, cosa que els permetrà viure una experiència única cada vegada que juguin.

El joc també ofereix l’opció de jugar sol o en mode cooperatiu de 2 a 4 jugadors. Els sis herois antropomòrfics amb dissenys vibrants i habilitats específiques per a herois, es convertiran en màquines de matar peludes en dominar el ritme de combat de cada trobada i usar punts d’habilitat per desenvolupar l’arbre d’habilitats de cada heroi.

Gunfire Reborn estarà disponible a la PlayStation Store per 19,99 euros.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content