Sector

Summer Games Done Quick anuncia el seu calendari per 2023

Summer Games Done Quick anuncia el seu calendari per 2023

Games Done Quick ha anunciat el calendari per a la marató d’estiu de speedrunning de l’any 2023, Summer Games Done Quick (SGDQ). SGDQ 2023 tindrà una programació fantàstica de speedruns que els fans podran veure en persona al Hilton Minneapolis de Minnesota o en línia al canal oficial de Twitch de Games Done Quick.

SGDQ 2023 tindrà lloc del 28 de maig al 4 de juny, i el calendari ja està disponible a la seva pàgina web. Algunes de les actuacions més destacades d’aquest any inclouen Elden Ring i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Pokémon Scarlet/Violet, Super Mario Maker 2, The Elder Scrolls Anthology i Ring Fit Adventure també faran la seva aparició. L’esdeveniment inclourà favorits com el «silly block», curses cooperatives, i una sèrie de partides a jocs de The Legend of Zelda. Una ocasió especial per tal de celebrar el llançament de Tears of the Kingdom al maig.

L’edició d’enguany es realitza per suportar la tasca de Metges Sense Fronteres, que ofereix assistència mèdica a persones afectades per conflictes, brots de malalties i desastres arreu del món. Els espectadors podran fer donacions directament a través de la pàgina de GamesDoneQuick.com. El 100% de totes les donacions fetes a través del lloc web de donacions de GDQ durant l’esdeveniment aniran directament a Metges Sense Fronteres.

Crèdits: Games-Done-Quick
Crèdits: Games-Done-Quick

Una bona causa

SGDQ és una marató de speedrunning bianual que s’ha celebrat des del 2010. L’esdeveniment reuneix alguns dels millors speedrunners del món per completar jocs tan ràpid com sigui possible mentre es recullen fons per a una causa benèfica. Des de la seva creació, l’esdeveniment ha recaptat milions de dòlars per a diverses caritats, com ara la Prevent Cancer Foundation i la AbleGamers Charity.

Els fans de speedrunning i videojocs no es voldran perdre aquest emocionant esdeveniment. SGDQ 2023 promet ser una setmana fantàstica de jocs per a una gran causa!