Ordinador

Wartales, el RPG de món obert del moment, estrena la seva versió 1.0

Shiro Games, la desenvolupadora de videojocs francesa darrere d’Evoland, Northgard i Dune: Spice Wars, ha llançat avui oficialment el seu RPG tàctic de món obert, Wartales, a PC via Steam. El joc, que ja ha venut més de 400.000 còpies durant la seva fase d’accés anticipat, i ha rebut més de 9.000 crítiques positives a Steam, ja està disponible en la versió 1.0 amb un descompte temporal del 25% per celebrar el seu llançament.

A Wartales, els jugadors són transportats a un món arrasat per la Gran Plaga, on han de lluitar per la supervivència, els recursos i descobrir la complicada història d’una terra arrasada. Amb un món obert expansiu, mecàniques de combat úniques i més de 100 hores de contingut, Wartales s’ha convertit en un clàssic del gènere i ofereix als jugadors una experiència immersiva.

Amb la comunitat en ment

Gràcies als comentaris de la comunitat, Shiro Games ha afegit nou contingut, diversificat la personalització de personatges, i introduït el mode de joc cooperatiu, cosa que permet als jugadors treballar junts i enfortir-se com a equip. El nou afegit al joc és la regió d’Alazar, que presenta una nova trama, nous conjunts d’armadures, enemics inèdits i un ambient muntanyós.

«Des del començament de l’accés anticipat, cada decisió darrere del joc s’ha pres amb una idea en ment: permetre al jugador fer el que vol fer i com vol fer-ho. Hem fet grans esforços per cultivar aquest pensament juntament amb la nostra comunitat, prenent decisions amb el jugador fermament en ment, el que ens ha permès fer de Wartales el que és avui. Estem emocionats i orgullosos de veure a Wartales deixar l’accés anticipat i començar un nou viatge amb la nostra apassionada comunitat al nostre costat», diu Quentin Lapeyre, Game Director a Shiro Games.

Wartales ja està disponible en PC amb Windows a través de Steam per 34,99 euros.