PlayStation Xbox

Monster Hunter Rise: Sunbreak arriba a PlayStation i Xbox

L’última expansió de Capcom per a Monster Hunter Rise, Sunbreak, ja està disponible a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4. L’expansió Sunbreak aporta nous monstres, locals i opcions de joc al ja aclamat títol de Monster Hunter.

Els jugadors es trobaran al «Regne», on hauran de lluitar contra noves criatures, incloent-hi els «Tres Senyors», i Scorned Magnamalo, Espinas i Shagaru Magala. Per superar aquestes noves amenaces, els jugadors hauran d’aprendre noves habilitats de commutació per a les 14 armes i portar dos diferents carregaments d’habilitats de commutació, que es poden canviar en temps real amb el nou «Switch Skill Swap».

Els caçadors també es desplaçaran a locals nous i reimaginats. La Ciutadella té cims nevats que desemboquen en boscos exuberants, mentre que la selva és un paradís de clima càlid per a monstres i vida vegetal.

Monster Hunter Rise de Capcom ja ha enviat més de 12 milions d’unitats a tot el món, i l’expansió Sunbreak construeix sobre l’èxit del joc.

L’expansió té lloc després de la defensa de Kamura a Monster Hunter Rise, on els caçadors han d’ajudar a Dame Fiorayne, que viatja per sol·licitar ajuda. Els jugadors han de passar per una nova història, lluitar contra nous monstres i conquerir la dificultat de la missió del rang mestre.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content