PlayStation Xbox

Monster Hunter Rise: Sunbreak arriba a PlayStation i Xbox

L’última expansió de Capcom per a Monster Hunter Rise, Sunbreak, ja està disponible a Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4. L’expansió Sunbreak aporta nous monstres, locals i opcions de joc al ja aclamat títol de Monster Hunter.

Els jugadors es trobaran al «Regne», on hauran de lluitar contra noves criatures, incloent-hi els «Tres Senyors», i Scorned Magnamalo, Espinas i Shagaru Magala. Per superar aquestes noves amenaces, els jugadors hauran d’aprendre noves habilitats de commutació per a les 14 armes i portar dos diferents carregaments d’habilitats de commutació, que es poden canviar en temps real amb el nou «Switch Skill Swap».

Els caçadors també es desplaçaran a locals nous i reimaginats. La Ciutadella té cims nevats que desemboquen en boscos exuberants, mentre que la selva és un paradís de clima càlid per a monstres i vida vegetal.

Monster Hunter Rise de Capcom ja ha enviat més de 12 milions d’unitats a tot el món, i l’expansió Sunbreak construeix sobre l’èxit del joc.

L’expansió té lloc després de la defensa de Kamura a Monster Hunter Rise, on els caçadors han d’ajudar a Dame Fiorayne, que viatja per sol·licitar ajuda. Els jugadors han de passar per una nova història, lluitar contra nous monstres i conquerir la dificultat de la missió del rang mestre.

https://www.youtube.com/watch?v=oQ1GpSDk1zQ