Ordinador

THQ Nordic anuncia Jected – Rivals, una nova proposta gratuïta

L’estudi Pow Wow Entertainment llançarà la seva darrera proposta, Jected – Rivals, al programa d’accés anticipat de Steam el 4 de maig de 2023. El joc promet ser un torneig basat en cotxes ple d’acció amb una jugabilitat d’estil d’eliminació. Els jugadors tindran la capacitat d’eixir dels seus cotxes i prendre el control dels seus personatges mentre corren pel cel, naveguen per obstacles i utilitzen artefactes per guanyar avantatge sobre els seus rivals.

Florian Emmerich, cap de relacions públiques de THQ Nordic, va descriure Jected – Rivals com un joc divertit que barreja la carrera, l’acció, el vol i acrobàcies en una única experiència de joc. El joc oferirà 18 jugadors en un torneig de cotxes ple d’acció de destrucció, on els jugadors podran triar el seu personatge i cotxes per competir en el campionat.

Jected – Rivals estarà disponible com un joc gratuït a Steam, amb contingut opcional. Els jugadors poden afegir Jected – Rivals a la seva llista de desitjos a Steam. El tràiler del joc també està disponible a YouTube per a aquells que volen donar una ullada a l’acció abans del llançament.