Ordinador

THQ Nordic anuncia Jected – Rivals, una nova proposta gratuïta

L’estudi Pow Wow Entertainment llançarà la seva darrera proposta, Jected – Rivals, al programa d’accés anticipat de Steam el 4 de maig de 2023. El joc promet ser un torneig basat en cotxes ple d’acció amb una jugabilitat d’estil d’eliminació. Els jugadors tindran la capacitat d’eixir dels seus cotxes i prendre el control dels seus personatges mentre corren pel cel, naveguen per obstacles i utilitzen artefactes per guanyar avantatge sobre els seus rivals.

Florian Emmerich, cap de relacions públiques de THQ Nordic, va descriure Jected – Rivals com un joc divertit que barreja la carrera, l’acció, el vol i acrobàcies en una única experiència de joc. El joc oferirà 18 jugadors en un torneig de cotxes ple d’acció de destrucció, on els jugadors podran triar el seu personatge i cotxes per competir en el campionat.

Jected – Rivals estarà disponible com un joc gratuït a Steam, amb contingut opcional. Els jugadors poden afegir Jected – Rivals a la seva llista de desitjos a Steam. El tràiler del joc també està disponible a YouTube per a aquells que volen donar una ullada a l’acció abans del llançament.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content