Nintendo

La història de The Companion, ja disponible a Switch

RedDeer.Games ha anunciat el llançament del seu últim títol, The Companion, per a Nintendo Switch. És un joc d’aventura, narratiu, que transporta els jugadors a un món de misticisme i màgia.

The Companion és un conte carregat d’emocions que se centra en valors crucials com l’amistat, l’amor i la família. Els jugadors assumeixen el paper de l’avatar espiritual d’una guineu, mentre descobreixen visions del passat, present i futur. El protagonista del joc viatja a través de set llocs diferents en un món obert i descobreix la trista història d’una família, revelant el seu propi destí.

Per connectar el món espiritual i material, els jugadors han de recollir «Essències» escampades per les diferents ubicacions del joc i buscar artefactes màgics. El món de The Companion pot arribar a ser un laberint confús, que es pot navegar amb l’ajuda de pedres rúniques.

La banda sonora i la narrativa rica en simbolisme de The Companion asseguren una experiència de joc immersiva que mantindrà els jugadors captivats durant hores.