Nintendo

La història de The Companion, ja disponible a Switch

RedDeer.Games ha anunciat el llançament del seu últim títol, The Companion, per a Nintendo Switch. És un joc d’aventura, narratiu, que transporta els jugadors a un món de misticisme i màgia.

The Companion és un conte carregat d’emocions que se centra en valors crucials com l’amistat, l’amor i la família. Els jugadors assumeixen el paper de l’avatar espiritual d’una guineu, mentre descobreixen visions del passat, present i futur. El protagonista del joc viatja a través de set llocs diferents en un món obert i descobreix la trista història d’una família, revelant el seu propi destí.

Per connectar el món espiritual i material, els jugadors han de recollir «Essències» escampades per les diferents ubicacions del joc i buscar artefactes màgics. El món de The Companion pot arribar a ser un laberint confús, que es pot navegar amb l’ajuda de pedres rúniques.

La banda sonora i la narrativa rica en simbolisme de The Companion asseguren una experiència de joc immersiva que mantindrà els jugadors captivats durant hores.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content