Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation

Viu la teva vida a Minabo, ja disponible en català

L’editora de videojocs amb seu a Barcelona, SelectaPlay, i la desenvolupadora DevilishGames han anunciat el llançament del seu darrer videojoc, Minabo – A Walk Through Life. El joc de simulació social i acollidor està disponible ara a PlayStation 4 i 5, Nintendo Switch i PC (Steam), amb un descompte durant la primera setmana, per 13,49 euros (preu normal de 14,99 €). Les versions de Xbox arribaran en una data posterior.

Minabo – A Walk Through Life ofereix als jugadors l’oportunitat de viure el cercle de la vida. Des del naixement fins a la mort, cultivant el seu propi nap, i interactuant amb altres naps i l’entorn. Els jugadors poden establir relacions, casar-se, formar una família, cuidar animals domèstics o cuidar dels seus pares. El joc compta amb 25 nivells dissenyats amb l’ajuda de psicòlegs per millorar els diversos esdeveniments que els jugadors enfrontaran. Cada nivell ofereix diversos reptes per completar.

L’estil d’art alegre i colorit del joc està acompanyat de personatges adorables que els jugadors coneixeran mentre exploren els nivells. Els desenvolupadors esperen que els jugadors gaudeixin d’aquesta experiència única i creativa tant com ho han fet ells creant i donant vida als seus personatges.

Després de gairebé dos anys de desenvolupament, estem increïblement feliços amb el llançament de Minabo – A Walk Through Life, un videojoc experimental basat en la vida.
David Férriz, cofundador de DevilishGames

La correcció de la traducció al català ha estat realitzada per Projecte Ce Trencada (web/Twitter). Per ser més precisos, hem d’agrair la gran tasca per part de la usuària Aoife!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content