Ordinador

Time Survivors es dona a conèixer amb una versió de prova

Lunar Chili ha anunciat el llançament de Time Survivors: Prologue, una versió de prova gratuïta del seu pròxim joc Time Survivors, a PC a través de Steam.

Prologue ofereix als jugadors un petit tast del món de Time Survivors. Permetent experimentar al voltant del 20% del contingut del joc complet abans del seu llançament després del Steam Next Fest, al juny.

Time Survivors: Prologue és un joc de supervivència amb elements aleatoris, que porta els jugadors a través de diferents períodes de temps per resoldre un misteri. Tot lluitant contra onades d’enemics, desbloquejant personatges històrics, seleccionant armes i millores, i creant combinacions. El joc compta amb desenes d’enemics únics a cada etapa, incloent-hi un tiranosaure en l’etapa de l’edat de pedra.

A més, Time Survivors: Prologue presenta nous objectes i reptes, com ara uns bolets que converteixen temporalment els jugadors en gegants, o també objectes maleïts, que aporten el risc de mort instantània. El joc també ofereix suport per a Steam Deck, i presumeix dels seus gràfics pixelats 2.5D i una banda sonora original.

El llançament de Time Survivors: Prologue ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar i immergir-se en una emocionant aventura abans del llançament complet del joc. Amb la seva acció i jugabilitat intensa, Time Survivors promet ser una experiència a considerar per a tots els jugadors. Gràcies a aquesta versió de prova, ara és un bon moment per provar Time Survivors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content