Ordinador

Time Survivors es dona a conèixer amb una versió de prova

Lunar Chili ha anunciat el llançament de Time Survivors: Prologue, una versió de prova gratuïta del seu pròxim joc Time Survivors, a PC a través de Steam.

Prologue ofereix als jugadors un petit tast del món de Time Survivors. Permetent experimentar al voltant del 20% del contingut del joc complet abans del seu llançament després del Steam Next Fest, al juny.

Time Survivors: Prologue és un joc de supervivència amb elements aleatoris, que porta els jugadors a través de diferents períodes de temps per resoldre un misteri. Tot lluitant contra onades d’enemics, desbloquejant personatges històrics, seleccionant armes i millores, i creant combinacions. El joc compta amb desenes d’enemics únics a cada etapa, incloent-hi un tiranosaure en l’etapa de l’edat de pedra.

A més, Time Survivors: Prologue presenta nous objectes i reptes, com ara uns bolets que converteixen temporalment els jugadors en gegants, o també objectes maleïts, que aporten el risc de mort instantània. El joc també ofereix suport per a Steam Deck, i presumeix dels seus gràfics pixelats 2.5D i una banda sonora original.

https://www.youtube.com/watch?v=bwLgus_WU1Q

El llançament de Time Survivors: Prologue ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar i immergir-se en una emocionant aventura abans del llançament complet del joc. Amb la seva acció i jugabilitat intensa, Time Survivors promet ser una experiència a considerar per a tots els jugadors. Gràcies a aquesta versió de prova, ara és un bon moment per provar Time Survivors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.